3/22/2014

Sisään astuttaessa..

Meille sisään tultaessa näkymä on tällainen -
 
 


Suoraan käytävää pitkin pääsee olohuoneeseen ja keittiöön, olohuoneesta vielä yhteen makuuhuoneeseen, joka on tällä hetkellä aikuisten makuuhuone.Oikealle menee yhteen makuuhuoneeseen (keltainen työhuone) sen jälkeen wc:hen ja vasemmalle lähtee pitkä käytävä, jonka varrella on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone.


Ensimmäinen makuuhuone on perheen pienimmän.

Tähän huoneeseen on vasta siirretty Ikean Hemnes-senkki. Senkki ei löydä enää paikkaa meiltä mistään. Se on vähän vääräntyylinen ja liian iso joka paikkaan, mutta en oikein raskisi luopuakaan siitä, sillä se on tosi laadukkaan ja jykevän oloinen ja laatikkoihin menee todella paljon tavaraa, verrattuna esimerkiksi bestån kaappimalleihin. Senkki on liian suuri myös tähän huoneeseen, mutta tänne kaiken hempeyden ja vähän romanttisenkin sisustuksen sekaan se sopii meillä parhaiten.
Käytävän perällä on asunnon suurin, noin 17 neliön huone, joka on nyt isomman tytön huoneena. Huone muutettiin sinne melko vasta, joten huoneen sisustus on aika kesken! Tämän huoneen ilme muuttui eniten lattioiden vaihdon myötä, sillä tämä huone on varjoisin ja se kaikki oranssi parketti teki pimeän huoneen entistä tunkkaisemmaksi.

Expedit-lokerohyllyt kyllästyttää tosi paljon, ehkä ne voisi pelastaa laittamalla ovet, kun joka tapauksessa tähän huoneeseen "väärän väriset" vaaleanpunaiset lokerot lähtee vaihtoon.¨

Huomenna olisi tarkoitus löytää vaalea puutaso käytävän Stuva-kaapeille. Toinen kaapeista näkyykin ensimmäisessä kuvassa. Ajatuksena on ollut laittaa kaapit seinään kiinni, mutta aika kaamealta tuntuu tehdä tapettiin ruuvin reijät. Ja sitten kaappeja ei niin vain liikutellakaan!

Mitä mieltä olet, kaapit seinälle vai jalat alle?


11 kommenttia:

 1. Kauniit näkymät. :) Joka kerta ihailen tuota valkoista salmiakkitapettia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Oikea täsmäostos Ellokselta :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä. Samaa tapettia minäkin ihailen. Kysymykseesi en oikein osaa vastata, kumpikin on hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tapetti on kiva :) Kaappi kyllä olisi ihan paras seinälle kiinnitettynä mutta yhyy se tapetti sitten rikkoutuu ! :)

   Poista
 3. Kaunista!! tuota tapettia minäkin ihailen. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :) Ensimmäisen kuvan ruskeaa lasimaljaa jäin pohtimaan.. Tiedätkö sen alkuperää? Näyttää että se on sama kuin meillä. Vanhempieni häälahja 70-luvulta, muuta en tiedä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse ostanut sen kirpparilta eli en tiedä alkuperää, mutta luulen että tämä meidän on aivan tavallinen lasipullo esim siman säilytykseen! :) Eli varmaan lopulta erilainen kuin teillä.

   Poista
 5. Kiva kattaus teidän kotiin! Tuo lattia on kyllä hieno ja muuttaa näkymät täysin.
  Hyllyt olis hienot seinällä. Mut jos yhtään paikka epäilyttää, tai niiden pysyvyys, niin sitten ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunto kyllä muuttui ihan täysin kun lattiat tuli. Onneksi sisustus onkin laitettu uusia lattioita ajatellen! Ja niinpä, hyllyt olisi hienot seinällä ja luulenpa että ne siihen kuitenkin laitetaan, nyt ne ovat vielä lattialla :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.