10/22/2012

Kesä- ja talviverhot

 
 
 
Onko teillä tapana vaihtaa talveksi tummemmat tai paksummat verhot?
 
Meillä pienenä kotona aina vaihdettiin ja itsellekin se tapa on jäänyt ja talven lähestyessä laitan paksummat verhot ikkunoihin. Mutta nyt olen niin tykästynyt noihin valkoisiin ohkasiin verhoihin, että en haluaisi vaihtaakaan. Eli vähän kahden vaiheilla olen, sillä toisihan paksummat verhot vähän lämpöä ulkonäöllään ja ehkä ihan konkreettisestikin ilma lämpiäisi verhojen takana (vanha talo- ohuet seinät). Toisaalta verhot on jonkun verran pattereiden edessä ja lämpö jää sitten paksumman verhon taakse.

Eli annan roikkua noiden verhojen ikkunoissa toistaiseksi, ehkä voisin vaihtaa olohuoneeseen harmahtavat verhot, eihän kaikissa seitsemässä ikkunassa ole pakko olla samanväriset verhot...vai mitäs mieltä olet?IMG_3596jok
IMG_3587jok
Pakko päästä pian vaihtamaan mustat tuolit valkoisiin. Liian montaa väriä ruokailutilassa. Puolipaneelista
 en vielä luovu, hih.
 
 
 
 Reipasta maanantaina! Meillä on kahdeksan astetta pakkasta!


 

5 kommenttia:

 1. Oho! Ompas siellä pakkasta :)
  Mulla ei oo tapana vaihtaa verhoja vuojenaikojen mukkaan, ihan vaan mieltymysten mukkaan :) Eli tällä hetkellä on samat verhot ku oli kesälläki :)
  Jos tykkäät nuista valkosista (jokka on upeat teän ikkunoissa) niin ei kannate vaihtaa :) Valkonen soppii talveen yhtä hyvin ku tummaki, tai ohut soppii yhtä hyvin ku paksuki :) Vaiha sitte jos ittestä tuntuu että nyt kaipaa vaihtelua :)
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, ehkä me pidetään nuo ja vaihdan kun alkaa kyllästyttään, varmaan tummatkin jossain vaiheessa haluan, tai sitten en :)

  VastaaPoista
 3. Toi on muuten jännä toi verhojen vaihtaminen.. meillä tehtiin sitä myös kun olin pieni. Kesäverhot/talviverhot/jouluverhot ainakin, ehkä se oli silloin in :D Nykyään varmaan harvat vaihtaa muuten ko kyllästyessään verhot. Vaihdetaanko edes jouluverhoja enää niin useassa kodissa kuin ennen.

  Mä kyllä vaihdan vaan kyllästyessäni ja jouluverhot et ei oo lapsuudenopit jääneet mieleen :)

  Noi vaaleet on kyllä ihanan ilmavat, mutta tekeekö ne kylmäksi siinävaiheessa kun maisemakin on ihan valkoinen..mene ja tiedä, vaihdat kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä teillä ja tosi kauniit verhot <3 Mä ratkaisin pulman laittamalla valkoisten verhojen vierelle harmaat, antaa vaikutelman lämpöisemmästä tilasta :D

  VastaaPoista
 5. Petra - Juu, ennen piti aina kesällä olla pitsiverhot :D Mä muistan että joillakin on ollut pääsiäisenä jotkut tipuverhotkin. :) Meillä ei ole tainnut olla erikseen jouluverhoja mutta itse vaihdoin silloin kun muutin omaan kotiin, tähtiverhot aina jouluksi. Ei varmasti tule monilla vaihdettua joulunakaan, vaikka onhan noita jouluverhoja Jotexit pullollaan :)

  Johanna - Kiitos kommentista :) Ne Ikean harmaat on kyllä kivat ja sopisi meillekin hyvin. Pitää ehkä sellaiset ostaa kun seuraavan kerran Ikeaan päin mennään.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.