10/31/2012

Joulu - Kuusenpallot


En voinut vastustaa kiusausta, vaan kaivoin kaapista joululaatikon, jossa on kuusenkoristeet sekä muut koristeet kuten tähdet ikkunoihin. Innostuinkin palloista räpsimään kuvia, ja samalla tein inventaariota siitä, tarvitaanko kuuseen koristeita lisää.
 
Laitan muuten joulupostaukset otsikolla joulu- jotakin. Niin joulukammoiset tai ne jotka eivät halua vielä joulusta puhua, voi helposti ohittaa jouluhömpät.
 
Viime vuosina meillä on ollut - niinkuin monilla muillakin - valkoista ja hopeaa, ja muun väriset pallot olenkin hävittänyt. Jonkin verran oli vielä sinisiä palloja säästössä. Meillä oli kerran kuusi, missä oli sinisia ja hopeisia palloja.
IMG_3767jou

IMG_3821jou

IMG_3760jou

IMG_3789kouIMG_3806jou


Joitain extrapalloja voi siis hankkia, jos ja kun nättejä tulee vastaan. Ehkä jotain helmipunosta, muuten kuusenkoristeet ovat valmiina. Kuusi on vielä mietinnässä, se valkoinen olisi niin ihana. Ja ne aidon kuusen varisevat havut, niitä muuten tippuu kuusesta mitä kastellaan ehkä kerran ja senkin kerran anoppi ;) Onneksi on aikaa vielä miettiä ;)
 
 
Kivasti on ollut osallistujia arvontaan ja tervetuloa uusille lukijoille. Tämä ilta vielä aikaa osallistua arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.