10/29/2012

Hitti ja Huti- Kodin1

 
 
Pöppis - uudesta kodista haastoi minut valitsemaan Hitin ja Hudin Kodin1:sen verkkokaupasta. Kiitos tästä! Tämä olikin kiva haaste, tuli etsittyä hutia vähän pidemmän aikaa ja koluttua kodin1:sen verkkokauppaa.
 
Hitti olikin helppo, sillä itsekin katsoin sitä mainoksesta. (*ja nyt kävin kurkkimassa muissa blogeissa ja moni muukin oli valinnut tämän hitiksi, heh) Eli hittinä Imperium pöytävalaisin. Kartellin Bourgie valaisimen kopio, ihan totaalisen samanlainen. Väreinä muun muassa tämä kirkas, joka onkin loppu verkkokaupasta! Muina väreinä musta, punainen ja hunaja.
 
Hutina paloauto kerrossänky, joka sisustajan kauhu. Joka isin ja pojan unelma. Tämän kun onnellinen isi tuo lastenhuoneeseen, ei sisustajaäidillä ole kovin monta vaihtoehtoa valita värejä lastenhuoneeseen. Lapset varmasti tykkää, ainakin jonkin aikaa.Kelpaisiko jompi kumpi teille kotiin?
 
 
 Laitan haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin, voi olla että olette jo tehneet tämän, niin uudestaan ei tarvi tehdä ;)
 
Sannalle blogiin MyWGB
Sannalle blogiin kohti kotisaarta
Irinalle blogiin White&Fresh 
 
 

3 kommenttia:

 1. Hei löytyipä täältä ihana blogi!:) Kivaa kun jätit kommenttia niin löysin tänne!
  Ihana koti,lähden tutkimaan tarkemmin!:)

  VastaaPoista
 2. Huijui nyt vasta näin tämän postauksen ja esitänkin nöyrän kiitoksen haasteesta! Pistetään toteutukseen heti sopivan ajankohdan sattuessa kohdalle. :) Postausppäivitykset blogistasi tulevat mulle Bloglovinin kautta, mutta on vissiin ollut jotain häikkää siellä sillä aika monta postausta on jäänyt nyt kyllä näkemättä. Hö!

  VastaaPoista
 3. Nina - Kiva kjn löysit tänne :)

  Irina - No onneksi nyt näit niin pääset jossain välissä etsimään omat hitit ja hudit.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.