10/09/2012

Tablo & Orbit
Haluaisin meille Normann Copenhagenin sivupöydän ja meillä olisikin sellaiselle tarve olohuoneessa. Isoa olohuoneen pöytää ei nyt voida laittaa, koska lattialla on yleensä vauvan leikkimatto ja pöytä olisi vain tiellä. Mutta illalla nojatuolissa istuessa olisi kiva laittaa jotain, kuten iltapalaa, pöydälle.

 Googlaillessa tuli vastaan myös Leitmotiv- merkin samantyylinen pöytä. Onko kenellekään tuttu? Kumpi oli ensin muna vai kana? Ainakin merkki näyttää tekevän valaisimia. Luulen että pitäydyn Tablo-haaveessani, mutta mielenkiinnosta haluaisin tietää tuosta Leitmotiv pöydästäkin. Hintaeroahan näillä on jotain 100 euroa, Leitmotiv halvempi. Itse en ole mitenkään merkkiuskovainen, eli minulle kelpaa sekä Tokmannin että Stockmannin tavarat, mutta esim. lokki-valaisimen näköistä lamppua en ostaisi 150 eurolla jos "oikean" saisi 250€:lla, mutta parillakympillä voisin "kopion" ostaakin.

Tablossa on saarnipuusta jalat ja muovia pöytälevy (Pöydän erikoisuutena on kahden hyvin erilaisen materiaalin - saarnipuun ja muovin - liitto, joka yhdistyy pelkistettyyn ja tyylikkääseen muotoiluun./fds) ja Leitmotivin Orbit- pöydässä pöytälevy on MDF- levyä ja jalat puuta. Myös mitoissa on vähän eroja, niiden vuoksi kiinnostuinkin Leitmotiv pöydästä, koska se on kymmenen senttiä korkeampi ja pöytälevy vuorostaan pienempi, ja sopisi mitoiltaan paremmin meidän tarkoitukseen.


 
 Pöydälle olisi katsottuna jo niin hyvä paikka olkkarissa, että parempi sen olisi pian siihen paikalleen köpötellä. 

2 kommenttia:

  1. ihana blogi kuvia enempi!! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kuvia otinkin tänään vaikkas mistä kotona ;)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.