9/02/2013

Syksy
Se olisi syksy nyt. 

Sen tietää siitä, että tekisi mieli olla takki päällä sisälläkin. Alkaa kaivelemaan villasukkakätköjä. Mihin ne jemmattiinkaan viime keväänä? Tai ehkä voisi kutoa kokovartalovillasukan, villajumpsuit?

Päiväkoti alkaa, lasten harrastukset alkaa, oma jumppakin alkaa. Sähköposti täyttyy päivämääristä, mitkä pitäisi muistaa. Enhän mä niitä muista, vaikka ylös laittaisinkin, mähän olen ollut vuoden aivot narikassa, äitiyslomalla.


Oikeastaan syksyssä on monia kivoja juttuja, kuten uusien harrastusten alkaminen ja kalenterin täyttyminen ja täytteleminen. Kesällä pitää ihan stressiksi asti yrittää hyödyntää kaikki hyvät ilmat ja lämpimät illat olemalla ulkona ja rannalla, mutta syksyiltoina saa ihan luvan kanssa röhnöttää sisällä viltin alla tunnelmavalossa.

Syksy on myös parasta aikaa pienille DIY puuhasteluille. Viime lauantaina vietinkin kunnon tee-se-itse-iltaa. Kävin lauantaina päivällä ostamassa Tiimarista tykötarpeita iltaa varten ja illalla värjäsin kangasta ja tein viirinauhoja. Tähän on siis tultu, lauantai-iltana askartelen ja käytän lapsenkin kartongin samalla, äiti vähän tarttee pinkkiäkin kartonkia. Mutta hyvä että käytettiin pinkkiäkin, tykkäsi tyttökin lopputuloksesta, josta ei nyt valitettavasti vielä ole kuvaa.


Mites siellä, iskeekö inspis syksyn tullen?
Minun Pinterest diy&käsityö inspiskansioon pääset tutustumaan tästä.
Kuvat Pinterestin kautta.


8 kommenttia:

 1. Hei vaan. Syksyssä on omat hyvät puolensa. Itse uudelle alalle valmistuneena syksy tuo eteen myös omat haasteensa, mutta ehkä myös ihan uusia tilaisuuksia. Ja tuo neulosidea kynttilälyhtyihin ja maljakoihin oli muuten tosi kiva.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minä vielä yritän sulatella ajatusta syksystä. Mutta on siinä tosiaan hyviäkin puolia. :) Täällä ollaan jo villasukat jalassa ja joulu mielessä. :))

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/9/13 00:13

  Villasukat on kaivettu esiin! :)

  Seuraava odotus onkin illan syysmyrskyt <3 ai että se on ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vai myrskyt, no en tiiä :D mutta pimeät illat sisätiloissa on kyllä jees kunhan ei tarvitse ulos kurkistella :)

   Poista
 4. Aamut ja illat ovat jo tosi viileitä, mutta päivällä ihanaaaa :))

  VastaaPoista
 5. Totta, iltaisin on ollut jo tosi kylmä!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.