7/21/2015

Kuukauden päivitys

Jos kerran kuukaudessa päivittää blogia, silloin saa kai laittaa useamman kuvan samasta paikasta ;)

Kesän alkupuolella maalasin keittiön seinän kokonaan mustaksi. Seinä on ollut puoleksi musta ja välillä valkoinen kuvioilla, mutta nyt tuntuu että koko musta saa pysyä pidemmän aikaa. Keittiön loput tuolit on tarkoitus vielä maalata mustaksi ja päällisetkin niihin olisi hyvä vaihtaa.

Yllättävän vähän musta seinä pimentää keittiö-olohuonetta vaikka seinä onkin pitkä ja ylös asti maalattu. Valkoiset kalusteet tulevat hyvin esille mustaa seinää vasten että ne raikastavat mustaa seinää hyvin.


 
 
Sisustuksen osalta meillä ei olekaan muuta tapahtunut kesän aikana. Itse olen käynyt vain viikonloput kotona ja nyt on mennyt jo useampi viikko että en ole oikeassa kodissa ollut, joten suuria muutoksia ei ole päässytkään syntymään. Tosin aika tyytyväinen olenkin tämän hetkisiin sisustusratkaisuihin, joten uskon että syksyn tullen muutoksia ei tapahdukaan siinä määrin mitä aiemmin. Tosin, ihan vähän jo odotan elokuuta jolloin menen takaisin kotiin ja saa asustaa sisustetussa kodissa.
 

11 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö! Juuri sopivasti mustaa särmää antamaan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Rohkea, mutta onnistunut valinta. Ei kyllä näytä yhtään liian synkältä.

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä! Ihana tuo teidän kuparinen valaisin myös.

  VastaaPoista
 5. Mageen näkönen seinä :) Aivan ihana tuo musta-valko-kupari-puu -yhdistelmä.

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä avaran näköinen koti! En ole blogissasi ennen käynytkään, liityinkin lukijaksesi :) Tervetuloa kylään minunkin blogiin :) Oli hauska nähdä lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kiva nähdä! Minäkään en ole aiemmin käynyt blogissasi, vaikka "nimimerkkisi" olen varmaan nähnyt muissa blogien kommenteissa. vähän kävin jo kurkkimassa mutta pitää tulla uudelleenkin. :)

   Poista
 7. Mistä tuo keittiön lamppu ostettu? Onko se messinki lamppu...? Oen metsästänyt sitä

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.