12/14/2014

 
Tänään on juhlittu tytön 6-vuotissynttäreitä koko päivä. Tein ensimmäistä kertaa täytekakkuun sokerimassapäällisen ja vielä kakun kaksikerroksisena. Ihan hyvin onnistui ensikertalaiseksi, eikä ollut niin vaikeaa mitä olen kuvitellut. Muuten juhlissa mentiin helpon kaavan mukaan, pitsaa, porkkanapiirakkaa, ja perus sipsit ja karkit. Kun juhlat ovat ennen joulua, on vähän hankalaa ja harmillista yrittää järjestää synttärikoristelut joulukoristeiden lomaan.
 
 


Ei oikein osattu päättää ollaanko täysin My Little Pony-teemalla vai ei. Meinasin passittaa miehen hakemaan vielä tänä aamuna Ideaparkin lelukaupasta parinkymmenen kilometrin päästä My little pony mukit ja servetit, mutta sitten joku sai ylipuhuttua, että se ole niin justiinsa.
 


 
 
Totesinpahan vaan taas, että kyllä se seinien kuvaaminen on niin paljon helpompaa mitä lapsen, saatikka useamman lapsen. Tarttee uuden objektiivin ja hiukka harjoitusta että ei tulisi pelkkiä heilahtaneita kuvia!!Liikkuva kohde hämärtyvässä illassa ei ole yhtään kiva juttu! Kiva olisi kymmenen vuoden päästä katsella muitakin onnistuneita otoksia kuin vain pelkkiä olohuonekuvia ;)
 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Hei tääläkin juhlittiin synttäreitä viikonloppuna! Joskin 4vuotiaan neidin. :) Ihanan näköset ponisynttärit teillä ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärit meni kyllä hienosti- toivottavasti teilläkin oli kivat synttärit :)

   Poista
 2. Olipas kivan näköiset juhlat! Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa,nyt vasta sain kommentoitua. :-) Käy joskus meilläkin kylässä! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet löytänyt seurailemaan :) Tulenkin nyt vierailemaan blogissasi!

   Poista
 3. Hei! Onpa kaunis blogi sinulla ja ihanat juhlat olleet teillä! Liityin jäseneksesi. Toivottavasti käyt myös melko tuoreessa sisustusblogissani. Os. http://villamurunen.blogspot.fi
  Terkuin Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit tänne. :) tulenkin vierailemaan myös sinun blogissasi. :)

   Poista
 4. Voi mikä kakku :) Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkusta tuli kyllä helposti kiva, ponit on vaan itsessään niin nättejä! :)

   Poista
 5. Voi kun on ollu kivannäköiset pirskut! :) Mukavaa joulun odotusta ja onnittelut 6 veelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme onnitteluista ja mukavaa joulua myös sinulle:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.