1/04/2017

Alkanut vuosi


Joulu on jo muisto vain ja kuuset, tähdet ja tontut on kerätty pois. Kynttilät ja muutamat valot saavat jäädä tunnelmaa pitämään. Ja huonekuusi, kauankohan se tänä vuonna kestää? Nyt alkaa varmaan olemaan jo ennätys. 

Vuoden vaihtuessa mukavaa on aina aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä epävirallisia pieniä lupauksia. Urheilua, laihdutusta, kaappien järjestelyä, tavaran pois laittamista, paljon kutomista, vanhojen lankojen käyttöä, loppujen remonttien valmistumista, pyykkivuoren pitämistä pienenä, omakotitalosta haaveilua, säästämistä, pieniä lomareissuja ja niin edelleen. Osa lupauksista pidetään, osa jo unohtuu syntyessään. Ai niin ja ne uudet ruokapöydän tuolit. Paljon kaikkea pientä ja suurta. Niin ja uusi kalenteri, puhtaat sivut ja lomien ja synttäreiden täyttö kalenteriin.
4 kommenttia:

 1. Joo joulu tuli ja meni.Mulla ei ole tapana tehdä lupauksia uutena vuotena.No ehkä joskus oli ei ole enää.En tiedä voi johtua toki iästäkin,kun ei tässä enää parikymppisiä olla. Mietin samaa huonekuusesta, jotta kuinkahan kauan mahtaa hengissä vielä kestää :)

  VastaaPoista
 2. Jep lupaukset on vähän niin ja näin. Mutta jotai pientä voi yrittää ☺

  VastaaPoista
 3. Aah ihana tuo matto <3
  Ystäväni huonekuusi on jo kolme vuotta vanha, eikö se siis välttämättä eläkään kuin yhden joulun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole elänyt koskaan kuin vähän yli joulun :D kyllä se oikeissa käsissä varmasti elää :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.