11/06/2016

Olohuoneen muutos 0 euroa

 
Tänä viikonloppuna ollaan taas vähän mööbleerattu. Yhden huoneen muutos, aiheuttaa ketjureaktion, niin kuin tiedätte. Nyt meillä on pitkästä aikaa Ikean Hemnes-senkki olohuoneessa, ja on se kyllä kodikkaan oloinen, vielä kun esillä on siihen sopivia koristeita ja muutenkin runsaammin tavaraa esillä.
 


Kokeilin tehdä viime viikonloppuna makrame-solmuja matonkudelankaan. Kiva oli tehdä sitä ja paksulla narulla tulee nopeasti, lähinnä testasin kaikkia erilaisia solmuja mitä netistä löysin. Nyt olisikin kiva tehdä se oikea työ, jostain vähän ohuemmasta langasta ja suunnitella siihen oikea kuvio.


Myös tv-tason hyllyt laitettiin päällekkäin ne kun on aina ollut vieretysten. Vähän kapea, mutta sillä ei ole nyt niin väliä, sillä nyt tuntuu että kalusteet olisivat aivan uusia. Aiemmin en ole halunnut laittaa Hemnes-lipastoa olohuoneeseen sillä tv-taso on niin erityylinen, mutta nyt on kyllä jumitettu liian pitkään samoilla kaluilla, vaikka ne mieleisiä ovatkin. Pitäsiköhän vaihtaa tv-tasokin, Jyskistä taitaa saada aika edullisesti näitä Hemnes look-a-like tasoja.


 

 
Mitäs mieltä olette? Oliko onnistunut vaihtelu ja vähän ehkä tyyliin muutoskin vaihteeksi.

4 kommenttia:

 1. Pakko sanoa; aivan ihana marokkolaistyylinen lautanen tuossa lipaston päällä <3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautanen on ostettu jostain alekaupasta. Se oli hyvä löytö 😊

   Poista
 2. Samaa mieltä Marikan kanssa ja muutenkin musta hyvä teema, ettei aina tartte tuhottomia läjiä kahisevaa, että voi saada aikaan nätin kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä ja mihin ne vanhat tavarat laittaa jos kokoajan on uutta ☺

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.