11/15/2016

Iloa voimistelijalle

 

Meidän 7-vuotias on innokas voimistelija, tällä hetkellä joukkuevoimistelu välineenä on hyppynaru, ja hyppimiseen tarvitseekin paljon tilaa, myös kotona. Jo aiemmin olemme ajatelleet tehdä yhdestä huoneesta kuntoiluhuoneen, ja nyt kun tyttökin sitä kyseli, päätimme sitä kokeilla. Huone on 17 neliön kokoinen, joten sinne mahtuu hyvin hyppimään vaikka hyppynarulla, mutta sinne mahtuisi myös esimerkiksi kuntopyörä tai muu kuntoilulaite.

Oivaan saumaan sattuikin Suomen voimistelutuotteen yhteydenotto. Heillä on valikoimassa muun muassa puolapuut, mutta myös voimistelurenkaat ja trapetsitanko. Valitsimme meille valikoimasta puolapuut, jossa on leuanvetotanko. Kiinnitimme puolapuut tiiliseinään, kiinnittäminen oli helppoa, siihen tarvitsi iskuporakoneen ja mukana tulleiden ruuvien avulla puut sai järeästi paikoilleen.


Puolapuita voi käyttää hyvin voimistelussa apuna. Niissä voi perinteisen kiipeilyn ja roikkumisen lisäksi myös venytellä.


Vihreä puku on ensimmäinen "oikea" kisapuku, sitä onkin ihasteltu moneen otteeseen. Minä sain osallistua tähän harrastukseen koristelemalla ohjeiden mukaan puvun, siinä menikin kaksi tuntia ja alkuinnostuksen jälkeen viimeiset strassit kiinnitetiinkin "kunhan on valmis"-periaatteella.
Suomen voimistelutuotteen facebooksivuilla on usein tarjouksia tuotteista. Kannattaa käydä tsekkaamassa, sillä harva kuntoilutuote sopii näin hyvin myös sisustukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.