10/04/2016

Kesästä syksyyn

Kesäisestä sisustuksesta on helppo siirtyä talviseen sisustukseen. Väliin mahtuu vain vilttien tuominen olohuoneeseen ja muutamat syksyiset oksat tai kukat maljakossa. Niiden jälkeen on helppo siirtyä taljoihin, sisustusvaloihin ja tietysti kynttilöihin. Talvinen sisustus onkin lempparini, sillä ikkunoista näkyä valkoinen lumi korostaa sisustusta kauniimmin mitä vihreä maisema. Talveksi pitäisikin uusia muutamia sisustustyynyjä, olohuoneen mattokin olisi kiva uudistus.
1 kommentti:

  1. Rakastan luonnontarjoamia oksia maljakoissa. Olen kierrellyt ulkona katsellen puita sillä silmällä mutta en ole nyt löytänyt mitään niin kaunista jota olisin voinut kotia kantaa.
    Luminen talvi on ihanaa aikaa kun pimeän syksyn jälkeen kotikin näyttää taas ihanan valoisalta. Sitä siis odotellessa <3

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.