10/23/2016

Kunhan testasin..

Innostuin siivoilun lomassa laittamaan yhdet valot roikkumaan keittiöön, vähän vain testasin, sillä nyt hylly on sen verran edessä että valot jäävät huonosti kieroon. Ehkä vielä vähän liian jouluista, ainakin kynttilöiden kanssa. Täällä heikun keikun talossa myös keittön lampun johto on taas tippunut kiinnityksestä ja roikkuu rennosti katosta. Saisi olla korkeutta tässä meidän matalassa majassa pari metriä lisää, että pääsisi hyödyntämään lampun koko johdon pituuden.

Meillä on ollut koko sen ajan kun olemme asuneet 4,5v. täällä, samat valkoiset verhot keittiössä, välillä vain ollaan oltu kokonaan ilman verhoja. Tein siis jotain aivan uutta, ja kokeilin kappa-tyyliin verhoa, ja mukavan siistiltä näyttää verrattuna ylipitkiin sivuverhoihin.

Keittiöön on suunnitteilla uusi matto, Ikean juuttimatto, joka sopivasti rauhoittaisi, sillä ruutuja ja raitoja on nyt hiukka liikaa.Tänä viikonloppuna on myös olohuoneen osalta tehty muutoksia ja osittain palattu vanhoihin tavaroihin, muun muassa tauluhyllyt ovat palanneet seinälle. En ehkä malta enää kauaa odottaa, että valkoisen muovikuusen voisi ottaa esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.