9/01/2016

Kukallista tapettiaAsuntojen myynti-ilmoituksia olen huvikseni selaillut ja yleensä ihastelun kohteena ovat vaaleat, modernit kaksikerroksiset talot. Nyt kilpailijoiksi ovat nousseet vanhat esimerkiksi sata vuotta vanhat hirsitalot. Hirsiseinää, lankkulattia, kakluuniuuneja ja siihen uusi keittiö. Lisäksi vanhoja ja osin uusia huonekaluja. Ei kuitenkaan liian romanttista, vaan nykyistä tyyliä vähän pehmeämmässä ja tunnelmallisemmassa ympäristössä. Yksi ihastus on pikkukukalliset tapetit, yleensäkin kukkatapetit, tai muuten pientä kuviota sisältävät tapetit.Mietin että mikseipä sellainen sopisi tämän hetkiseen asuntoonkin, esimerkiksi olohuoneen viereiseen huoneeseen. Vanhoissa taloissa vastaavia tapetteja näkee vaikka aulassa tai käytävällä, mutta jos ei aivan tohdi sinne laittaa, niin lastenhuone on helpompi vaihtoehto.

Kuvat. ClasOhlson, tapettitehdas
 
Vanhaa taloa en varmasti koskaan uskaltaisi ostaa kosteusvaurioiden takia, mutta kuinkahan paljon rakennetaan uusia taloja joka on osittain vanhan talon tyylinen...
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kivat nuo tapetit!Me mennään huomenna tapettikaupoille,saa nähdä mitä löytyy.Elloksella on muuten hyvät valikoimat myös tapetteja.

    VastaaPoista
  2. Kivat nuo tapetit!Me mennään huomenna tapettikaupoille,saa nähdä mitä löytyy.Elloksella on muuten hyvät valikoimat myös tapetteja.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.