8/17/2016

Tunnelmaa syksyksiSyksyä kohti mentäessä melkein me kaikki alamme kaipaamaan tunnelmallisempaa ja kodikkaampaa kotia. Pari vuotta sitten syksyllä meillä näytti tältä ja kylläpäs se näyttääkin kodikkaalta kun pitkästä aikaa näkee kuvan. Kodikkuus tulee lähinnä väreistä ja kasveista. Lisäksi erilaisista materiaaleista. Aina silloin kun musta-valkoinen kausi on päällä, ei kodikkuuttakaan saa rakenneltua niin helpolla kuin värejä käyttämällä. Toisaalta mustavalkoinen sisustus on helppo toteuttaa; helposti siistiä, pelkistettyä ja tyylikästä, toisaalta hankalaa että siihen saisi sen kodikkuuden myös mukaan.

Luulen että tänä syksynä ei mitään erityistä syksyväriä ole meidän kotona, mutta kynttilät ja uusi viltti olisi viileille ilmoille sopivaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo sinapinkeltainen on muuten ihana syksyn väri. Näyttää tosiaan kodikkaalta. Onpa kiva idis laittaa pallovalot noin. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesto vasta kuvasta huomaa myöhemmin että onkin ollut kodikasta tai jotain muuta mitä ei paikan päällä omasta kodosta osaa katsoa

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.