8/18/2016

Kesäinen virkkaus


Viime viikonloppuna etsiskelin virkkausideoita netistä ja törmäsin Ripaus tunnelmaa-blogiin, jossa oli tehty useampi vuosi sitten pieni virkattu reppu. Melkein siltä istumalta kaivelin sopivan langan esiin. Lanka on vaaleanpunaista ihanan pehmeää merinovillalankaa, mitä olen säilönyt useamman vuoden. Ostin kerran kolme kerää tätä lankaa lankakaupasta ja sitten en raskinutkaan käyttää niitä mihinkään, sillä normaalisti aina käytän marketlankoja. Nyt oli nähtävästi korkea aika päästä näistä keristä eroon, joiden nimeä en enää edes muista.


Netistä löytyi myös muita hienoja pikkureppuja joista voisi ideaa ottaa mm. eläimiä, kirjovirkattu reppukin olisi hieno. Meillä toinen tyttö vain meinasi, että haluaisi samanlaisen, mutta harmaana. Saa nähdä riittääkö innostus toiseen reppuun vai saanko aikaiseksi vain repun hihnat ;)

Kuvissa olevan virkatun lippiksen olen tehnyt useampi vuosi sitten, mutta se mätsäsi niin hyvin rekvisiitaksi, että piti ottaa kuvaan :)


Koristeena kotoa löytynyttä satiininauhaa, joka on ostettu aikoinaan Tiimarista!

2 kommenttia:

  1. Soma pieni reppu ja herkullisen tyttömäinen väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri oli kyllä aivan tähän tehty, pääsi vihdoin käyttöön ☺

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.