3/13/2016

Ruokailutilan kaikki ilmeet

Meidän keittiö/ruokailutila on kokenut reilun kolmen vuoden aikana melkoisen muutoksen. Kaikki on osaltaan ollut kivoja vaiheita, ja jälkikäteen kuvia katsoo ihan eri tavalla. Alkuperäinen ruokailutila/keittiö ei ollut mieleinen, mutta olihan se erilainen mitä aiemmat kerrostalovuokrakeittiöt ja sen vuoksi sitäkin keittiötä jaksoi jonkin aikaa.

Välillä on ollut kodikkampaa ja enemmän värejä, välillä taas pelkistetympää. Oi, nämä ennen jälkeen kuvat on kyllä ihan huippuja :) Onneksi kuvia on tullut otettua ihan alkuvaiheessakin.


Kesä -12


Talvi-16


Mitäs tykkäätte muutoksesta? Mikä on ollut paras?

7 kommenttia:

 1. Oho! Onpas ollut iso muutos vuosien 2012 ja 2016 välillä! :) Aivan upealta näyttää tuo teidän nykyinen keittiö ja ruokailutilanne. Ja muutamasta ekasta kuvasta näkee hyvin, miten erilaisilla stailauksilla ja pienilläkin muutoksilla samaa tilaa saa eri näköisiksi.

  Tuo Tom Dixon valaisin on myös niiiin hieno. Aina sitä sinun blogissasi ihailen. Meille ei taitaisi sopia, kun aina pitäisi siivota koko huone, kun siitä haluaisi kuvan ottaa. Niin tehokkaasti se heijastaa koko ympäristön.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 2. Ihan huippuhyvä postaus!! Kaikki versiot ovat omalla tavallaan kauniita, mutta kyllä tämä nykytilanne vie voiton :D Mikä tuo sohvapöytä (viimeisessä kuvassa) on?? Se on kaunis.

  VastaaPoista
 3. On kyllä huikeita muutoksia parempaan 😊 Itse tykkään noista valoisista, valkoisista kuvista eniten.

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan saman aiheen äärellä, ruokailuryhmä meni vaihtoon...
  Pienillä jutuilla saa kyllä luotua ihan erilaisia tunnelmia. Muutos alkuperäiseen on kyllä huikea!

  VastaaPoista
 5. On kyllä paljon muuttunut huoneet remontin myötä. Tuo tumma seinä on mieleiseni, tuo kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen. Ja keittiön lamppu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös tummasta seinästä, en osaa päättää onko koko musta vai puoleksi musta parempi ☺

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.