1/07/2016

Frozen-synttärit

Meillä oli joulua ennen Frozen-synttärit. Netistä löytyy todella paljon vinkkejä kyseisiin juhliin ja monissa blogeissa on jo nähty kymmeniä variaatioita Frozen-synttäreistä.

Itse ostin netistä muffinssivuokia, lumihiutale-piparimuotin, lahjapussit, kyniä lahjapusseihin ja Olof-ilmapalloja. Netistä tulostin muffinssikoristeita ja juomapulloihin etiketit. Pillit ja muut koristeet peruskaupoista.

Elsan sulanut lumi- juoma oli hittituote. Se sisälsi Vichyä, vähän funlightia ja väriainetta.

Täytekakusta ja muffinsseista ei tykännyt juuri kukaan lapsi. Uskottava se on että lastenjuhlissa pärjää sipseillä, karkeilla ja kekseillä. Onneksi myöhemmin aikuiset juhlijat söivät myös kakkua ja muffinsseja.

Niin innokkaita juhlijoita meillä kuitenkin oli, että kuvia en kerennyt ottaa juuri katetusta pöydästä ja koristeista.
2 kommenttia:

  1. Frozen-synttäreille ideoita hakiessa kurkkasin sinunkin blogiisi. Nappaan mukaani ainakin vinkin Elsan sulanut lumi -juomasta, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Minä olen mummu, enkä ole tuollaisista juhlista kuullutkaan. Lastenlapsetkin on vielä niin pieniä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.