12/10/2015

SynttäriteematViime vuonna juuri ennen joulua meillä järjestettiin kuusivuotissynttärit poni-teemalla. Tänä vuonna teemana olisi, mikäs muukaan kuin Frozen. Hiukan mietittiin tytön kanssa, tarviiko ja voiko 7-vuotiaalla olla vielä "teema"-synttärit. Ja lopputulos oli, että miksipä ei jos hän niin itse haluaa.
Netti onkin ihan täynnä Frozen-synttäri ideoita. On erilaisia täytekakkuja, Olofin neniä, sulaneita Olofeja ja Elsan jäähilettä. 

 Täydelliset teemajuhlat on aivan mahtava ajatus, mutta ei kyllä oma juttu. Aika ei riitä millään ja toisekseen, mitä niillä kaikilla teemakoristeilla tekee myöhemmin. Toisaalta kierros nettijuhlakaupoissa kertoo, että Frozen-teeman takaa löytyy suoraan kaikki tarvittava ihaniin sinertävän kimaltaviin tuotteisiin.

Ajattelin että täytekakku on jotain Frozenia, ainakin osa kertakäyttöastioista (mukit, lautaset, servetit) vaaleansinisiä eikä värikkäitä Frozen-kuvioita. Lisäksi ruokien nimikylteillä saa jo paljon aikaan. Haluaisin kokeilla tehdä vaaleita pipareita ja kuorruttaa ne vaaleansinisellä pikeerillä. Lumihiutaleen mallisia pipareita tietysti. Kiva, että väritys voi olla sinistä, sillä tyttöjen kanssa väri on yleensä pinkki ja vaaleanpunainen.


                 Varmasti saadaan pitää toiset Frozenit sitten toukokuussa 4-vuotissynttäreillä.

2 kommenttia:

  1. Meillä vietetään sunnuntaina Frozen-juhlia. Mitään Elsan ja Olafin kuvia en ole hommannut, mutta Elsa-kakku tulee ja ehkä Olaf-kakkutikkarrita. Muuten mennään vaaleansinisellä ja hopealla koristelussa. Lumihiutalepiparit on jo leivottu koristelua odottamaan 😊

    VastaaPoista
  2. Itsekin odotan eniten noita lumihiutalepipareita😊 tuo vaaleansininen ja hopea on juuri se juttu myös!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.