11/15/2015

Viikonlopun viettoa


Meillä on poltettu nyt ihan urakalla kynttilöitä. Kynttilöistä tulee ihan jouluinen tunnelma, ehkä vähän liiankin jouluinen, kun on vasta marraskuun puoliväli.
 
Meillä on seuraavina viikonloppuina paljon kivaa tekemistä, on reissu Helsinkiin, lisäksi ajateltiin mennä Rovaniemelle ystävälle käymään ja samalla Santaparkkiin, sitten on tytön jumppareissu noin sadan kilometrin päässä, siskoni tulee käymään yhtenä viikonloppuna ja joulua ennen vielä 7-vuotis synttäritkin pitäisi viettää. Sitten taitaakin olla jo joulu.


Itse olen yrittänyt tehdä nyt viikonloppuisin vähän parempaa ruokaa (eli ei sitä arjen purkkihernekeittoa), vaan vaikka kermaperunoita, pihvejä ja uunikasviksia lisäksi jälkiruokaa. Yritin jopa panostaa kattaukseen, kunnes huomasin että kaikki astiat olikin pesussa ja kattauksesta tuli niin eriparinen kuin vain voi olla. Meidän "kaikki astiat" on siis neljä Teema lautasta ja neljä kirkasta Verna/Aino-lasia. Ja muutama hajalasi. Niillä normaalisti pärjää. Jossain on meilläkin siis minimalismia nähtävissä. Noh hyvin eripareillakin söi, vaikka se täydellinen kattaus jäis vähän vaivaamaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.