11/08/2015

Tummaa ja vaaleaaPitkästä aikaa kävin blogikierroksella sisutusblogeissa. Välillä innostun selailemaan erilaisia blogeja, body Fitness- treenaajia, koirankoulutus-blogeja ja akvaariosivustoja. Pitkän tauon jälkeen on aina kiva palata vanhoihin tuttuihin sisutusblogeihin, ja huomata mitä kaikkea onkaan tapahtunut. Tai se, että mistään ei ole jäänykään paitsi vaan aina voi jatkaa seurailua silloin kun on taas innostusta.
 
Me ollaan lauleltu ekaluokkalaisen kanssa joululauluja jo muutama viikko. Pallovalot ja yhdet valot onjo viritetty hyllyjen päälle, ja ulos laitoin eilen valoja. Tosin tuonne keittiön hyllylle pitänee laittaa valot jotka toimisivat pattereilla sillä johto tulee ikävästä näkyviin muuten.
 
Joulun ajan perinteiset blingbling-tyynyt kaivoin tänään esille. Minusta on mukava että on muodostunut tietyt tekstiii jotka otetaan esille joulun ajaksi. Niitä ei sen enempää tarvitse miettiä. Lisäksi vain voi keksiä jotain ekstraa. Tuleekohan meille tänäkin vuonna kaksi kuusta :D Ensin valkoinen muovinen ja aaton lähestyessä aito...

4 kommenttia:

 1. Ihana kontrasti! Minäkin olen yrittänyt muistaa käydä kommentoimassa toisten blogeihin. Tuntuu sitten niin kivalta,kun itsekin lukee toisten kommentteja.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin lauleltiin yks ilta joululauluja oikein kovaa ja korkealta. Kynttilöitä tulee polteltua urakalla.
  Vitsi miten kaunis koti teillä onkaan.

  VastaaPoista
 3. Koirulihan sopii kuin nenä päähän teidän sisutukseen :)
  Kaunista!

  Moona // Päälaellaan

  VastaaPoista
 4. Ihana talvinen ja jouluinenkin tunnelma näissä kuvissa! Kohta varmasti voisi itsekin alkaa valmistaa kotia tulevaan..:-)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.