9/02/2015

Vierailulla

Viikonloppuna treffasimme vaihteeksi pop-blogeihin kuuluvien bloggaajien kanssa. Tällä kertaa olimme La dolce Vita - blogistin kotona. Ja ihana koti olikin, niin huolella sisustettu ja suunniteltu. Sandyn blogin perusteella olin ajatellut kodin pelkistetymmäksi, mutta kodissa riittikin paljon katseltavaa, pieniä yksityikohtia ja asetelmia ihailtaviksi. Siis tykkäsin!

Nyyttäriperiaatteella mentiin. Meitä oli vajaa kymmenen yhteensä ja herkulliset tarjottavat saimme aikaan, sopivasti suolaista, vähän makeaa. Itse vein perinteikästä mangojuustokakkua.

Tässä vielä kuvia päivältä.
 Päivästä sai mukavasti inspistä omiin sisusteluihin ja ihan sormet syyhyten meninkin siivoilemaan ja järkkäilemään kotiin tapaamisen jälkeen. Jee!

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunista! Pitääpä hakea pihlajanmarjaoksaa meillekin maljakkoon sisälle kotiin. Ne käy myös koristeena kynttiläpurkeissa pohjalla. Apua kesä on kohta mennyt! Haikea mieli.

    VastaaPoista
  2. Olipa ihana taas treffata tällä porukalla. Ja voih niitä herkkuja ♡

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.