9/03/2015

Syksyistä olohuonettaLisäilin kotiin muutamia syksyisiä juttuja, vähän paksummam torkkupeiton, syksyisiä kukkia ja paksumpia koristetyynyjä. Muutamia kynttilöitä sekä pallovalot lyhdyn sisään. Meillä on ollut olohuoneen kattovalaisimena norm69 valaisin yli kolme vuotta, joten vaihtelun vuoksi kaivoin kaapin kätköistä tuollaisen blinbling Elloksen lampun ja norm meni makkariin.
 
 
Tekisi mieli ottaa esille jo taljoja sohvalle sekä ruokapöydän tuoleille ja hankkia muutamia uusia kynttiläkippoja vanhojen tilalle. Kohta odotan innolla jo joulu tunnelmavaloja.
Onko syksy jo saapunut muihin koteihin?

12 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa alkaa syksy saapua kotiinkin! Heti huomaa kaipaavansa jotain murrettuja värejä sisustukseen, tärkeimpänä mielessä kuitenkin pestä olohuoneen ikkunat kesän jäljiltä! Kaunis tunnelma teillä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kaipaan pehmoisia peittoja ja tyynyjä ja erityisesti niitä taljoja :)

   Poista
 2. Meinasin viikko sitten vaihtaa syksyisemmät tyynyt, mutta sitten päätin vielä pitää kynsin hampain kesästä kiinni ja viikkasin päälliset takaisin kaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta ne voi jo hyvillä mielin ottaa että ehtii sitten ennen joulujuttuja :)

   Poista
 3. Oi miten kaunista teillä onkaan, kuin sisustuslehteä selailisi.
  Kyllähän tuo syksy saapuu ja sen huomaa myös kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli nytkin iltalenkillä niin vilpoista ja pimeääkin että muisto vain ne muutaman viikon takaiset kelit. Mutta on syksyssä tunnelmaa ihan eri tavalla :)

   Poista
 4. Kotiin on tullut mattoja lattialle kesän jälkeen. Eilen ostinkin uuden maton Askosta leikki/työhuoneeseen. Olikin tarjouksessa ja värit kovin tummat ja syksyiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matot pehmittääkin tunnelmaa kivasti jos on vähän aikaa ollut ilman niitä. Uusi matto olisikin aikas kiva.

   Poista
 5. Pikkuhiljaa, tyynyt vaihtuneet ja kynnttilöitä lisätty. Ihana tuo kuparin värinen lyhty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lisäilin muutamia tuikkukippoja. Pitäisi käydä ostamassa uudet pienet taljat tuolien päälle..

   Poista
 6. Kylläpä se hiiviskelee kotiin. Tilasin hmltä vähän tekstiilejäkin ;) hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups :) Minä olen niin tykästynyt meidän nykyisiin koristetyynyihin että en edes halua uusia tällä hetkellä :D mutta torkkupeitto olisi kiva :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.