7/28/2014

Unelmieni koti myynnissäEtuovesta löysin pari viikkoa sitten tulevan kotini ;) Mitään en vaihtaisi, mitään en lisäisi, kelpaisi sekä talo että sisustus! Kuvia en tänne uskalla laittaa vaikka mielelläni ne tänne muistiin laittaisinkin, mutta käykää kurkkaamassa kohde täältä.


Valkoista, puuta, vähän mustaa, upeat saarniviilu kalusteet ja upeaakin upea keittiö.

Harvoin tulee sellaisia kuvia ja sisustuksia vastaan, joista voi vain ihastella, miten täydellistä ja juuri itselle mieluista voikaan olla ja vain noin 10 kilometrin päässä meiltä! 
 
 
Ihastuitko sinä?
 
 
 

20 kommenttia:

 1. Ihana, kelpaisi kyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on upea! Mutta ollut kyllä pitkään myynnissä, hinta on varmasti aika rajoittava tekijä monelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti rajoittaa aika monia :D Alue tekee jo tuohon "muutaman tonnin" lisää.. :) Mutta kivoja vinkkejä tuostakin saa omiin haaveisiin, jos vaikka vähän vähemmän arvokkaalle alueelle..

   Poista
 3. On tuota täälläkin (1km päässä kohteesta) kuolattu :). Ei varmaan kovin montaa realistista ostajaehdokasta löydy, vaikka kuinka kauan olisi myynnissä. Hintakaan tuskin, kaikkien kuplien puhjettuakaan, laskee semmosiin lukemiin että olisi useamman tavotettavissa. Tahtoo tämä aluekin olla aika arvossaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, varmasti ne joilla taskusta löytyy näitä summia, haluavat aivan omanlaisensa talon, eikä toisten suunnittelemaa/toteuttamaa. Ja tosiaan aluekin nostaa arvoa aikalailla, mitä että samanlainen talo olisi jossain perähikiällä :D

   Poista
 4. On paljon sitä unelmaa tuossa, vain yksi mutta. Se on kahdessa kerroksessa. Sama yksitasoisena olisi aikalailla se unelmatalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienten lasten kanssa minäkään en tykkäisi kahdesta kerroksesta mutta vähän vanhempien kanssa kyllä menisi ! :)

   Poista
 5. Pure Love! Pikkusen hinnan kanssa joutuis kyllä jumppaamaan ilman lottovoittoja :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä upea. En montaa juttua muuttaisi minäkään. Mutta hinta on kyllä upea ja mahtava myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ehkä se on se hinta minkä voisi muuttaa. Ei oo meille tavallisille tallaajille tarkoitettu. Eri sarjoissa painii ne ostajat :p

   Poista
 7. Talo on upea, mutta tuo hinta.... Kai sisustus sisältyy kauppoihin? ;) Luulin, että tällaisia hintoja pyydetään vain pääkaupunkiseudulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä aina jokunen muissakin kaupungeissa, mm. vihiluodosta löytyy hulppeita asuntoja:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Ei vielä, jäätiin miettimään kuitenkin tuota atrium-pihaa ;)

   Poista
 9. Nyt tulee eriävä mielipide, sillä minä en kyllä tykännyt ollenkaan. :D Jotenkin liian valkoinen, persoonaton eikä yhtään kodikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavahan se on että kaikki eivät tykkää samanlaisesta! :) Mä luulen että mulle tarpeeksi kodikas ja persoonallinen tulisi tuosta käyttötavaroilla ja ihmisilla :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.