7/01/2014

Palloinen puikkopussi

 
 
Puikot ja koukut ovat aina kadoksissa kaappien pohjalla, käsityökorissa ja ties missä. Nyt pitkille puikoille on oma tosi pitkä pussi, vielä pitää tehdä sukkapuikoille ja virkkuukoukuille omansa. Ne mahtunee samaan pussiin, sillä puikkokokoelma ei ole vielä täydellinen.
 
 


 


Virkkuri-kirjassa taitaa olla pussukan ohje, eiköhän se alkuperäinen inspis sieltä ole, vaikka kirjaa en ole vielä käsiini saanutkaan. Lievä musta-valko-graafinen ähky kuitenkin valtasi ja tein sen seurauksena palloja. (Ja kaupasta oli musta lanka loppu). En voinut vastustaa kiusausta ja laitoin vaaleanpunaiset narut pussiin. Sitten menikin ihan överiksi ja lisäsin kauan sitten virkkaamani rusetin.
 
Harmaa ja vaaleanpunainen on aina vain kaunis yhdistelmä. Yhdistelmä on tullut tutuksi lastenvaatteissa, ja oikeastaan alkuperäisenä ideana on ollut tehdä valko-harmaa-vaaleanpuna-pilkulliset asusteet. Tehtävien käsitöiden lista siis kasvaa. Mutta nyt onkin ollut kivat käsitöidentekoilmat!
 
 
 
Mukavaa alkuviikkoa!
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Kerrassaan ihana pussukka! Ja nuo värit on niin herkut, just niin ihana vaaleanpunainen ja harmaa <3 Pitäis taas itsekin kaivaa koukku käteen ja alkaa virkkaamaan. Monta työtä jäänyt kesken... :/

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.