4/09/2014

Sisustuskierroksella: Decora

Sisustuskierroksella Sisustusliike Decora (Uusikatu 17) nousi monen bloggaajan suosikkikaupaksi. Tytöt ihan villiintyivät ostamaan pääsiäiskoristeita ja kynttilöitä! Aivan omaa sisustustyyliä kauppa ei edustanut, mutta silti viihdyin kaupassa, sillä koko liike oli sisustettu viihtyisäksi, ja tiedättehän, moni tyyli näyttää kauniilta, vaikka sellaista ei kotoa löydykään. Tosin kynttilät olisivat kelvanneet minullekin, sekä useat koristetyynyt ja viltit. Erityisesti PB Homen marokkohenkiset koristetyynynpäälliset jäivät kummittelemaan mieleeni.
 
 
 

 

Mitäs mielenkiintoista siellä on?
 
 
 
Sisustusliike Decoran Facebook-sivut löydät täältä.8 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat sen kun jatkuu vaan! :) Itsellä ois vielä postaamatta tämä Decora, ja Casadoor :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin ajattelin että kylläpä tulee joka tuutista nyt näitä esittelyjä. Itseä ei vielä kyllästytä, kiva katsoa mitä muut ovat bongailleet, mutta ulkopaikkakuntalaisia voi vähän kyllästyttää jo ;)

   Poista
 2. Tulee niin harvoin raahauduttua keskustaan. Onkin kätevä nyt nähdä sisustusbloggareiden kuvista valikoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama se on itselläkin, tosi harvoin tulee mentyä kaupungille, vaikka ihan vieressä käyn päivittäin. Se vaan on niin kiire heti kotiin kun pääsee koulusta!

   Poista
 3. Huippu tuo kuva, missä kaikki tutkailee noita hyrriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Aika kiinnostavia ovat olleet ! Kysyit muuten tuolla aiemmassa postauksessa pallovaloista, en tainnut vielä vastata eli ne ovat Stockmannilta ne pauliserkun valot valmisversiot. En siis tiedä onko enää sellaisia kaupan ,mutta varmasti samanvärisen saa myös koottua esim seitashopin irtovalikoimasta! :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.