12/27/2013

Ensi jouluksi punaistaVähän tekisi jo mieli, mutta ei, en kerää vielä joulukoristeita pois. Naatiskellaan vielä. Sitten se maistuu paljon kivemmalle, kun niihin on jo lopen kyllästynyt. Mukava ottaa kaikki koristeet pois kerralla, sillä nyt tuntuu että kaikki pöydät on täynnä erinäisiä jouluisia kippoja ja kynttiläkuppeja. Jouluna tuli otettua enemmän kuvia kotialbumiin, eikä niinkään blogikelpoisia kuvia. Välillä niinkin, ja hyvä niin. Tekisi mieli tehdä kunnon kevätsiivous. Tekisi mieli myös ottaa laudasta tehty hylly pois olohuoneesta ja laittaa tilalle iso juliste.

Kevääksi meille ei tule mitään erityistä kausiväriä, juuri on toivuttu mintusta ja kuparista. Tosin olette ehkä huomanneetkin että meille on salakavalasti hiipinyt aika paljon mustaa. Jossain välissähän kirjoitin että en tykkää musta-valkoisesta. Mutta puolustukseksi voinkin sanoa, että musta pitää olla vähän eripaikassa missä se aina ennen oli. Eli juuri niissä päinvastaisissa paikoissa. Vaikka seinissä. 

Olisin halunnut tänä vuonna punaisia joulukuusenpalloja mutta olin liian myöhään liikenteessä ja en kerennyt enää löytää niitä, eli ensi jouluksi punaista! Muistuttakaahan sitten ;)


6 kommenttia:

 1. Minä raivasin kaikki koristukset jo pois, alkoi olla jouluähkyä ilmassa. :) Innolla odottelen jo uutta vuotta ja kevättä, ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olit nopee ;) Mulla on nyt ehkä se että sitten kun otan koristeet pois, tiedän että lopma on lopuillaan, nyt nimittäin tuntuu että ei millään jaksaisi alkaa arjen pyöritykseen ihan vielä, eli koristeet paikoillaan - loma jatkuu :)

   Poista
 2. Ei vielä ole kiire, nautiskellaan tosiaan niin pitkään kuin jaksetaan. Ensi viikollakin ja sitä seuraavalla kerkiää hyvin korjata joulun pois :) Ja muistutellaan varmasti - punaista siis teille! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Meidän kuusi ja koristeet lähtivät tänään varastoon. Pari valosarjaa on vielä ja kymmenittäin kynttilöitä, mutta ne saavat nyt toistaiseksi olla, kun tätä pimeyttäkin riittää.

  VastaaPoista
 4. Kuusi lähti muut vielä jäivät uudnvuoden yli ;)

  VastaaPoista
 5. Itse otan koristeet pois vasta loppiaisena perinteikkäästi.. siihen asti nautin härpätyskoristeistani ;) Kaunista teillä. Itsekin innostuin tänä jouluna laittamaan hieman punaista sisustukseen ja tykkään kovasti! Minä ainakin sitten muistuttelen sinua ensi jouluna :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.