12/01/2013

Diy joulukalenteri
Meillä oli viime yönä käynyt tontut tekemässä joulukalenterin seinälle. Voi sitä ihmetystä. Ensimmäisestä luukusta paljastui My little pony-tarra ja kimalleliimaa. Äiti tietää että muista luukuista löytyy muun muassa paperinukke ja sille vaatteita sekä tarroja, tonttulakki ja joistakin luukuista myös suklaata tai pipari. Äitillä pistää vähän silmään vielä maalarinteipit, joten voi olla että tänä yönä pitää tonttujen jälkiä vähän korjailla löytyneellä kirkkaalla teipillä sekä laittaa numerot pusseihin. 


Mukavaa ensimmäistä adventtia!


20 kommenttia:

 1. Vau, tulipa siitä hieno!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja nämä DIY-kalenterit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tullut monta versiota vastaan :)

   Poista
 3. Onpa ihanan erilainen, simppeli mutta kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Minun mielestä ei yhtään haittaa tuo maalarinteippi. Niin yksinkertaisen kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamat teipit vähän pomppaa silmään mustalta mutta valojen läheisyydestä ei edes huomaa niitä:)

   Poista
 5. Onpas hauska idea tämäkin! :)

  VastaaPoista
 6. Olisit voinut laittaa tämän kalenteri-idean keksijän ja hänen bloginsa osoitteen tähän postaukseen myös :) Nimimerkillä juurikin sitä toista blogia seuraava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko elämää eirassa blogia? Sieltä kalenteri on varmasti ainakin saanut vaikutteita. Mutta jos "anonyymi" on yhtään seurannut pinterestiä niin hoksaat että se on niin loputon suo että siellä on jo "kaikki" tehtynä enkä enää tiedä tarkkaan mistä kaikkialta tämä mahtava taideteos on saanut vaikutteita. Aioin hyödyntää joulukuusen muotoa ja meillä olleita pakkauspapereita niin tässä tulos johon ei tarvinut ostaa mitään uutta. :)

   Poista
 7. Ihana, ihana kalenteri! Jotenkin huoleton, mutta kuitenkin kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalot tekee heti joulutunnelmaa:)

   Poista
 8. Kiva kalenteri! Mukavaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, ei kai näitä askarteluideoita kukaan omista. Outoa olisi minusta joka idean alkuperä pakolla mainita. Äh ja pyh!

  VastaaPoista
 10. Niin, vähänhän hankalaa se on ja siitähän mm. Pinterestisdä on puhuttukin että lähteet hukkuu sinne ja ne alkuperäiset tekijät.. Mutta kohteliasta on kyllä laittaa jos tietää että jostdin on suoraan .. Mistähän löydän mun pillihimmelille alkuperäisen tekijän:D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.