12/01/2012

1/12 Olohuoneen uusi järjestys


Joku aika sitten jo vaihdettiin olohuoneessa järjestystä. Sohva on siiis ikkunoiden edessä ja tv-taso vastakkaisella seinällä. Vihdoin luovuin vanhasta tv-tasosta ja otettiin tilalle bestå. Se vain tarvitsisi vähän jatkoa, jota pitää tammikuussa lähteä ostamaan. Taulu myös sai mennä lattialle, koska se olisi muuten ollut "tornina" heti tv:n yläpuolella.

Myös sohvapöytä meillä on hakusessa, sillä ei enää tarvita vauvan leikkimattoa, niin pöytäkin mahtuisi olemaan.

Meille päätyi myös tuo divaani, joka vei nyt toistaiseksi nojatuolin paikan. Sillä on ihan hauska tarina, sillä olin nähnyt divaanin omakotivalkoinen - blogissa ja näytin miehelle kaupan nettisivuilta että onpa hieno, sopisi meidänkin sohviin hyvin, niin mies oli kertomatta sen tilannut töissä ollessaan. Ei ole kyllä ennen tapahtunut moista! :)  Ehkä voisi seuraavaksi vihjata jostain lattiavalaisimesta ;)


Minäkin kokeilen nyt jouluaattoon asti kirjoittaa joka päivä. Minulla on enää kaksi päivää koulua ensi viikolla  ja tentti sitä seuraavalla viikolla, joten pian olisi aikaa paneutua jouluunkin enemmän, sillä kaikki lahjat on vielä ostamatta, muutama korttikin pitäisi lähettää ja lapsille jouluvaattet hankkia ja paljon muuta.


6 kommenttia:

 1. Toi divaani on kyllä upea! Itsekin haluaisin sen, mutta ei mahdu meidän olohuoneeseen eikä kyllä sovi tällä hetkellä sohviinkaan... Onneksi voin ihailla sitä muiden blogeissa :) Tsemppiä koulun loppurutistukseen, itse odottelen tutkintotodistusta ja virallista valmistumista!

  VastaaPoista
 2. Mä ostin JUST ton saman bestån tv-tasoksi :):):)

  VastaaPoista
 3. Jossu - juu tuo divaani viekin aika paljon tilaa, mutta on siinä kiva loikoilla :) Onneksi olkoon valmistumisesta! Mulla vielä koulu jatkuu moonta vuotta, mutta tältä vuodelta ainakin loppuu vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 4. ~LOVE~ - Bestå onkin suosittu ja onhan se tosi monipuolinen ja siitä saa rakennettua jokaiselle mieleisen :)

  VastaaPoista
 5. Saanko vielä kysyä mistä siis ostit tuon ihanan löhötuolin??

  VastaaPoista
 6. Sori kun en ole huomannut kommenttia, niin tuoli on netanttilasta (vai kodin ykkösestä), taisi se olla netanttila :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.