12/19/2012

19/12 Lahjontaa

 
 
Meillä on lahjottu päiväkodin tätejä ja muita pakollisia, kastehelmi kynttiläkupeilla. Laitoin mukaan pari punaista tuikkukynttilää, hajuttomia, sillä itse en ainakaan pidä vaniljan tai muun voimakkaan hajuisista kynttilöistä.
 
 
 


Ostin myös itselleni ensimmäiset kastehelmi-sarjan tuotteet. Jälkiruokakulhot vielä haluan ja niihin olisi mukava myös iso kulho settiin kuuluvaksi.
 
 
 
 
Onko sinulla lahjat jo hankittuna?
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kauniita nuo kastehelmisarjan tuotteet :) joululahjat taitavat olla hiljalleen kasassa, viime tingassa sitä yleensä huomaa taas jotain tärkeää puuttuvan, pian voi onneksi laskeutua rauhassa jouluun ja nautiskella vain joulun tunnelmasta ja yhdessä olosta <3 hyvää joulun odotusta sinne.

    VastaaPoista
  2. Onneksi voi käydä vielä puuttuvat jutut ostamassa viikonloppuna, aattona en kyllä enää lähde vaikka mikä puuttuisi :) sinne myös hyvää joulua!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.