7/23/2012

Tuuli-taulu

Teimme Marimekon Tuuli kankaasta taulun olohuoneeseen. Taulu on 120*100cm kokoinen eli suhteellisen iso ja massiivinen.

Taulu on tehty styroksista eli ostimme rautakaupasta valmiin levyn (5 cm paksun), johon pingotimme kankaan ja nitojalla laitoimme kiinni.

 
Aivan äärettömän helppoa, kunhan saa hommattua sen styroksin sieltä rautakaupasta. (Styroksit on yleensä rautakaupan pihalla, liittyvät kai johonkin talon rakentamiseen ;) ) Lisäksi tosiaan tarvitsee nitojan, joka on se järeämpi versio (ehkä sillä on joku nimikin) jolla voi vaikka verhoilla sohvia ym, ei siis aivan pieni paperinitoja.Mielestäni tällaisiin DIY juttuihin on kiva laittaa hinta näkyviin eli tämä tuli maksamaan noin 45 e. Kangas oli 40€ ja styroksi 5 €. Jos itsellä olisi valmiina mieleistä kankasta, tulisi tosi edullinen taulu!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuli! Ja tuo kuosi vaatiikin vähän kookkaamman alustan, jotta kuvio pääsee esille.

  VastaaPoista
 2. Totta! Olisi vähän ikävä jos taulussa olisi vain vähän puun runko osaa eikä muuta.

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kiva! Meilläkin on yksi Vallilan kankaasta tehty taulu nykyisessä kodissa. Sen piilokehys on tosin vanhoista lattialistoista kun siitä piti saada "ontto" peittämään sähkötaulua :)

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa olisi sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.