7/04/2012

Ruokailutila


Näpsäisin muutaman kuvan ruokailutilasta. Lamppu ei ole vielä päässyt paikoilleen pöydän yläpuolelle ja moni muukin tavara etsii vielä paikkaansa. Yksi huone on vielä täynnä jätesäkkejä ja muuta mitkä pitää purkaa ja sijoittaa jonnekin. Onneksi täällä on paljon säilytystilaa. Paljon on heitetty poiskin, osa roskiin, osa kierrätykseen.


Ruokailutila oli helpoin saada asuttavaan kuntoon. Vielä on hakusessa, mitä seinille tulee, joten kello pääsi ainakin toistaiseksi valmiiseen naulaan nököttämään.

Verhot pitäisi lyhentää...
tuolin jalkoja kiristää..
Paljon olisi vielä tekemistä kunhan vaan aika riittäisi. Meillä asuu vauva 2kk, joka nukkuu yöt ja valvoo päivät. Ihan kiva nukkua öisin, mutta mitään ei ehdi tekemään päivällä.2 kommenttia:

  1. Kiva näköistä :) Kyllä ne tavarat hiljalleen löytävät paikkansa. Kunpa mullakin olisi joku huone täynnä säkkejä, mutta ei: mulla on tavarat levällään tässä pienessä yksiössä ja näyttää siis tosi sotkuiselta :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niinpä, kyllä ne paikat löytyy ajan kanssa. Aina vaan pitäisi olla kaikki heti valmista :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.