7/11/2012

DIY sängynpääty


Meillä ei ole ollut sängynpäätyä ollenkaan. Nyt kun sängyn takana on valkoinen tiiliseinä, joka ainakin aluksi pidetään ihan sellaisenaan, on mukava että sängyssä on jonkinlainen pääty.


Teimme päädyn, jossa on kummassakin päässä lokeroita kirjoille. Pääty on puuta, liimalevyä tmv. ei siis lastulevyä, joten se on jykevä ja suht painava. Halusin, että päädyn syvyys on sellainen, että päälle saa laitettua jotain esineitä tai valaisimet. (Niinkuin nuo meidän tämänhetken ikean parin euron yölamppuhökötykset jotka on kerran ollut jo menossa roskiin ;) )

Minähän osallistuin tähän DIY-toimintaan olemalla työnjohtajana ja lopuksi maalamalla koko komeuden.

Nyt pääty on valkoinen valkoista seinää vasten. Mutta voihan sen myöhemmin maalata eri väriseksikin jos haluaa.
Hintaa päädylle tuli 40 e. Maali oli jo valmiina.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköinen! Muistuttaa Ikean Hemnes-sängynpäätyä, jota olen ihastellut. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Me mietittiin ensin että tarvitaanko ollenkaan lokeroita kun ei kauheasti tule luettua tmv. sängyssä mut laitettiin varalta, eihän ne siellä haittaa. Olenkin nähnyt ikean kuvastossa jonkun päädyn, se oli kuvastossa laitettu sohvan taakse lisäsäilytystilaa antamaan :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.