3/11/2016

Pöydän paikka

Meillä on yleensä ollut ruokapöytä lähellä ikkunoita, aika kaukana keittiön kaapeista. Nyt laitoimme pöydän paljon lähemmäs keittiönkaappeja, ja keittiö tuntuu näin pienellä muutoksella ihan erilaiselta käytössä. (tähän sopisi erityisesti se iso pyöreä pöytä).





Ikkunoiden eteen jää nyt pieni tila tuolille ja miksei siihen sopisi hyvin vaikka joku lattiavalaisin. Kattolamppu ei ole kyllä nyt ollenkaan oikealla kohdalla, joten saa nähdä siirretäänkö sitä vai mennäänkö näin tämä aika. 

Meidän ruokapöytä taitaa olla ensimmäinen huonekalu jonka ostin sisustusinnoituksissani, Siis sellainen tavara, jota halusin pitkään ja joka on yhä edelleen käytössä ja sopiva muuhun sisustukseen vieläkin. Pinnassa on jo aika paljon naarmuja, mutta on pöytä varmaan ollutkin jo 6 vuotta! Tuolit on jo vaihtunut moneen kertaan ja pian ne pitäisi vaihtaa uudestaan, sillä tämän hetkiset tuolit on melko heppanat ja tukevampia kaivattaisi. Joku innokkaampi voisi sitten nämä tuolit päällystää ja kiristellä ruuvit tiukemmiksi.


8 kommenttia:

 1. Teillä on niin ihanan valoisaa! Mun tekis tosi kovasti mieli uudistaa sekä pöytä että tuolit meillä. En tykkää kummistakaan ja oon niitä jo yli seitsemän vuotta katellu.

  VastaaPoista
 2. Olohuone ja keittiö on kyllä valoisat kun koko pitkä seinä on ikkunoita, 70 luvun talon hyviä puolia. Mutta sitten makkareitten puoli onkin ihan varjoisa ja pimeä!

  VastaaPoista
 3. Toi teidän yläkaapiton keittiö on NIIN ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin ollut siihen tyytyväinen. Vähän on suunnitelmissa lisätä vasempaan reunaan, bestäkaappeja seinälle, niin kuin aluksi oli yhdessä suunnitelmassa tarkoitus. Ei kuitenkaan yläkaapeiksi vaan neljä 60*60 kaappia neliöksi :)

   Poista
 4. Hyvältä, ja jotenkin kotoisalta näyttää, kun ruokapöytä on keittiön lähellä. Joku saa noista ihanat tuolit. Harmi, kun itsellä ei ole käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta myös tuli kotoisampi pienellä pöydän siirtämisellä😊

   Poista
 5. Kivoiltahan nuo tuolit kuitenkin näyttävät, vaikka heppoisia ovat. Mistä nuo vanhat tuolit olivat?

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.