3/10/2016

Niin ysäri

Meillä on akvaario!

Ostin viime kesän lopulla akvaarion. Minulla on ollut joskus yläasteikäisenä 60 litran akvaario ja vähän myöhemmin omassa kodissa 250 litran aika iso akvaario joka oli kuitenkin niin ruma, siis tavallinen hopeakehyksinen akvaario, että myin sen pois. Viime kesänä tuli olo, että akvaario olisi kiva uudestaan. Sen piti tietysti olla valkoinen ja sellainen että akvaarion kansi ei ole vain lasinen, vaan reunassa on kunnon kehys. Siis ihan ulkonäkö syistä. (valkoinen Juwel 180 litraa, jos joku haluaa tietää :D )

Välillä olen kahden vaiheilla, onko akvaario kiva vai ei. Mutta siinä se nyt on seissyt jo puoli vuotta. Ainut huono puoli on, että siirtäminen on hankalaa, vaikka vaihtelun vuoksi sen voisi laittaa vaikka vähän näkymättömämpään paikkaan.
4 kommenttia:

 1. Kiva! Akvaarioita tosiaan näkee harvoin missään sisustusaiheisissa paikoissa (blogit yms.). Itselläni on ollut myös nuorena akvaario, ja pieni haave siitä on jonkun aikaa ollut. Tuntuu vaan, että meillä ei ole sille mitään sopivaa paikkaa.

  VastaaPoista
 2. Itellänikin on ollut pari akvaariota aikoinaan. Itse tykkään, ovat todella kauniita, mutta luovuin harrastuksesta, kun aika ei enää riittänyt :(

  VastaaPoista
 3. Itellänikin on ollut pari akvaariota aikoinaan. Itse tykkään, ovat todella kauniita, mutta luovuin harrastuksesta, kun aika ei enää riittänyt :(

  VastaaPoista
 4. Oi, akvaarioissahan on ihan oma tunnelmansa. Ehdottomasti tykkään.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.