3/08/2016

Matoton koti

Meillä ollaan edelleen ilman mattoja. Koiranpentu on jo jättiläisen kokoinen verrattunan siihen millaisena kotiutui loppu vuodesta, silti tuntuu että välillä unohtuu mihin saa pissata ja mihin ei. Joten ei puhettakaan että vielä voisi matot laittaa lattiaan. Matolle olisi niin mukava pissata, pitäähän jaloille olla pehmoinen alusta ja onhan matolla tukevampi seistäkin mitä liukkaalla lattialla.
8 kommenttia:

 1. Kaunista teillä on ilman mattojakin 😊 Ja kyllä se aika koittaa, että nekin uskaltaa palauttaa paikoilleen 😉 Minkä rotuinen koira teille on muuttanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koira on australianpaimenkoira.. Teillä taisi olla myös koiranpentu (nyt taitaa olla jo iiiso), oliko se labbis ehkä ?...

   Poista
 2. Kaunis kuvakulma! Ja hyvältä näyttää ilman mattojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva olla ilman mattojakin, mutta vaihteeksi voisi olla matotkin :D Tosin, luulen että kaikkia samoja mattoja en enää laita lattiaan vaan odottelen että sitä mukaa saan hankittua pari uutta :D

   Poista
 3. Ihana kuvakulma tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Kun on kauniit lattiat ja muutenkin kaunista ei haittaa vaikka mattoja ei olisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kodikkaampaa olisi mattojen kanssa, mutta onneksi meillä ei ole enää mosaiikkiparketti :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.