3/07/2016

Makuuhuoneessa

Valoisaa vaaleaa-nimi alkaa vaikuttamaan vähän vitsiltä, sillä suurimmassa osassa julkaisemistani kuvista seinät ovat mustia :D Mustat seinät on keittiössä, makuuhuoneessa, eteisessä kaksi pikku seinää ja toisessa lastenhuoneessa puolikas seinä. Se vaan tuntuu edelleen särmikkäältä verrattuna valkoisiin seiniin. Toisaalta valkoista seinää vasten en haluaisi ostaa mustia kalusteita.. Meillä mennään edelleen tällä yhden seinän taktiikalla, vaikka kuulemma on paljon trendikkäämpää maalata kaikki seinät huoneesta samalla värillä.

Ja palatakseni aiheeseen, on meillä yhä edelleen sekä valoisaa että vaaleaa, mustista seinistä huolimatta ;)4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Eksyin tänne, pitääkin tutkia tarkemmin, taidan jäädä lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista on. Itse tykkään mustan valkoisen ja harmaan yhdistelmästä.

  VastaaPoista
 3. Yhden mustan seinän-taktiikka kuulostaa ja näyttää oikein hyvälle. Arvaappa vain Syvältä-blogini nimi, joka ihan oikeasti sai alkunsa osittain vitsistä, ei naurata enään, mutta tällä mennään :D

  VastaaPoista
 4. Yhden seinän taktiikalla meilläkin ollaan liikkeellä. Sanokoot trenditietoiset sisustajat mitä vaan. :) Meillä ei vielä olla uskallettu aivan mustaa seinää maalata, mutta hyvin tummanharmaa on löytänyt meidän kotiin. Antaa sekin kivaa kontrastia vaaleille kalusteille.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.