3/06/2016

7-vuotiaan huone

Ekaluokkalaisen huone on täynnä aarteita. Vaikka kuinka tekisi mieli laittaa osa piiloon laatikoihin. Piirustuksia, askarteluja, legoja, hiuspantoja, kimalletta...Vaan antaa tytön itse sisustaa omaa huonetta, enhän se minä siellä kovin usein oleskele.

Tämä sama huone on ollut vauvan huoneena, jolloin huoneeseen maalattiin harmaa-vaaleanpunaiset seinät. Nyt tänne on yritetty laittaa myös vähän mustaa joukkoon että koko huone ei olisi niin lälly enää koululaiselle. Ja, joo meiltä puuttuu edelleen kahdesta huoneesta listat.

Tässä siis aikalailla sensuroimaton huone kaikkine rimpsuineen. Ja aurinko meinasi tehdä tänään tepposet ja kaikista kuvista tuli ylivalottuneita, en hoksannut kuvatessa, että aurinkoa on oikeasti niin paljon enemmän mitä viime kerralla kun kaivoin kameran esiin ;)Lokerikkohyllyköt alkavat olemaan vähän jo nähtyjä, mutta en tiedä mikä niiden tilallakaan olisi järkevä! Ainkin koululainen tarvitsisi kouupöydän, jossa olisi muutamia laatikoita, niin kaikki kynät ym. ei olisi aina pöydällä.

4 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis ja kiva huone! Ihana koirakin siellä oleilee:)

  VastaaPoista
 2. Kiva huone ja onpas magee karttapallo!

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä, mistä tuo karttapallo on hankittu? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo karttapallo!!!! :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.