11/09/2015

Kuhan tein


kollaasin
Vasemmaltä ylhäältä: Ferm living String, Muuto More the Merrier
Vasemmalta alhaalta: Design House Stockholm Nordic Light, Iittala Allas

Kuhan googlailin kynttilänjalkoja tai pikemminkin kynttelikköjä. Suosikki näistä on Design House Stockholmin Nordic light joko mustana tai valkoisena. Osat voi asetella mihin asentoon vain, joten sen ulkonäköä voi muutella mielin määrin. Usein tulee poltettua vain tuikkukynttilöitä, mutta nykyään olen yrittänyt poltella myös kruunukynttilöitä. Kunhan kiinnittää ne hyvin jalkaan, (joka on välillä haastavaa) niin mikäs siinä poltellessa. Ikävä tulee Tiimaria, missä oli edullisia kynttilöitä kaikissa maailman väreissä!

Vielä kerkeää käydä osallistumassa arvontaan pop-blogien eli pohjois-pohjanmaan sisustus-ja lifestylebloggaajien Facebookissa. Huomenna arvotaan yksi hieno string-hylly! Meillä on kotona valkoinen ja vaaleanpunainen hylly ja ne kyllä sopivat ihan jokaiseen huoneeseen.

2 kommenttia:

  1. Hienoja juttuja olet googlannut.
    Minulle on tullut myös tänä syksynä into polttaa pitkiä kynttilöitä, toki tuikkujakin menee. Löysin Kirppikseltä kauan etsimäni vanhanajan tyylisen kynttelikön. Vaihteeksi mukava ja arvokkaan näköinen.

    VastaaPoista
  2. Ihania kynttelikköjä. Kiva blogi sinulla! Jäin lukijaksi.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.