3/17/2015

Pisarapilvi


Hiukan aika vierähti. Mutta en alkanut keksimällä mitään keksimään vain sen takia että täällä mikään päivittyisi, olkoonkin epäkohteliasta lukijoita kohtaan. Mutta olen päättänyt että en ajasta mitään postauksia, välillä kirjoitan kaksi kertaa päivässä ja joskus näköjään tulee kuukaudenkin tauko.

Eihän meillä täällä ihmeellisiä tapahdu. Yksi viikonloppuaamu tein pilvityynyn. Kankaasta oli tarkoitus tulla tytölle paita, mutta pilvi kuulosti kivalta. Kyllä kankaasta vielä t-paidan saa.


Minttu se vaan on ihana.


Itse asiassa on meillä uusi sohvapöytä jonka voisin piakkoin esitellä.

4 kommenttia:

 1. Raikas ja minttu tosiaan vaan on....Mullakin löytyisi pala minttua kaapista, paitaa )tai kesämekoksi taitaa jo muuttua) olin ajatellu....tiedä vaikka tulee vielä tyyny ;) Sitä pitää bloggailla silloin kun parhaimmalle tuntuu!

  VastaaPoista
 2. Ihana mintun sävy ja kaunis tyyny! ♥️

  VastaaPoista
 3. Ihana tyyny! Vitsi kun saisi itsekin aikaiseksi tehdä jotain samanlaista :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tyyny. Minttu ja muutkin pastellisävyt ovat viihtyneet meilläkin pienissä yksityiskohdissa jo varmaankin vuoden verran.
  Just hyvä, että bloggaa omaan tahtiin ilman omantunnontuskia pidemmistäkään tauoista.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.