3/27/2015

Pikkutytön huoneMeidän pikku vauvan, joka täyttää pian kolme vuotta, huone on pysynyt samanlaisena pitkän ajan. Niin pitkän ajan että pari listaakin vielä puuttuu ym. ;)  Tähän huoneeseen laitoimme harmaan laminaatin ennen muun asunnon lattiaremonttia. Vaikka harmaa nätti onkin, onneksi laitoimme muualle asuntoon vaaleamman lattian. Kumpikin sävy on yhtä vähän ajaton, kymmenen vuoden päästä tiedetään että nämä lattiat on remontoitu 2010-2015 aikoihin. Luultavasti en valitsisi rakennettavaan omakotitaloon kumpaakaan sävyä, enkä luultavasti edes laminaattia. Kyllä kunnon mosaiikkiparketin jälkeen on huomannut kuinka kylmä laminaatti oikeasti onkaan!

Huone kaipaisi ehkä uusia tauluja, tauluhyllylle paremmin valittuja koristeita ja uutta sänkyä, mutta muuten se saa pysyä samanlaisena.

10 kommenttia:

 1. Oo miten kaunista ja raikasta <3

  VastaaPoista
 2. Heitin sinua vielä blogihaasteella! ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo upea lamppu on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! jos vielä vastausta kaipailet, niin olen saanut kaverilta lampun joten alkuperää en osaa kertoa :/

   Poista
 4. Ihana nukkekoti. Pikku tyttöjen unelma. Herkät värisävyt. Osaat laittaa kauniisti asiat esille. Tykkään ❤️. Tervetuloa kurkistamaan minunkin blogiini http://onnellistentahtienalla.blogspot.fi/2015/04/lintukoto.html terv. Anni

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/5/15 10:57

  Katse kiinnittyi upeaan kristallikruunuun! Ihana :)
  http://timanttiablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lamppu on ollut lastenhuoneeseen oikein passeli. Tulenkin kurkistamaan sinun blogiisi.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.