8/23/2014

Pihalta purkkiin

Aiemmin kesällä en raskinut ottaa takapihan muutamasta pioninkukasta yhtäkään sisälle maljakkoon, mutta nyt kun ilmat viilenivät, eikä pihalla tule niin paljoa ihasteltua kukkapennkiä, otin muutaman mattimyöhäsen liljan maljakkoon. Miten ne kukat tuntuvatkaan ihan ertyisiltä kun ne on itse istutettuja ja kasvatettuja?
  
Dotsin ovat odotelleet jo vaikka kuinka kauan paikkaansa. Iso tammenvärinen on ollut meillä jo pitkään ja se onkin ollut eteisessä, mutta kaksi valkoista kesällä ostettua ei ole ollenkaan päässyt seinälle. Ehkä käytävälle, lastenhuoneeseen, tai sittenkin työhuoneeseen?
 
 
Aiemmassa postauksessa pohdin kommenttiboxissa onko tämä Muuton Silent - maljakko todellakin roosa, ja kyllä se on vaikka kovin kirkkaalta näyttääkin. Väri on aivan hento ja se näkyy vain tietyistä kulmista ja silloin kuin jotain toista kirkasta lasia on vieressä. Oikein hempeä ja herkkä tapaus!10 kommenttia:

 1. Minusta kans nuo oman maan kukat tuntuu erityis- ihanilta. Miksi, sitä en tiedä. Olisiko siinä onnistumisen makua vai mitä lie? :) ihanaa lauantai-illan jatkoa!!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Tuota tapettia ihailen joka kerta. <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis lilja, itse en kanssa meinaa millään raskia kukkia katkaista maljakkoon, mutta tänä vuonna pionissa oli kukkia niin valtavasti että riitti maljakkoonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pionissä oli vain 3 kukkaa :D Jospa ne siitä vähitellen lisääntyisivät kesä kesältä :)

   Poista
 4. Ihan uskomaton tuo lipasto/senkki! Tuo kuvassa näkyvä sommittelma on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki, lipasto on kyllä ollut kiva, tarpeeksi kapoinen myös käytävälle :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat!! Kaikki on niin kaunista! Mukavaa sunnuntaita. Taidankin tutustua lähemmin blogiisi :)

  VastaaPoista
 6. Toi tapetti on kyllä niin kaunis, että ihan tällainen tapetinvastustajakin huokailee ihastuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä laitettiin loput siitä lastenhuoneen seinänpätkään ... Sitä taitaa olla vielä elloksella ;) joo, mäkin olen melkoinen tapetinvastustaja, tämä on meidän ainut tapettiseinä :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.