8/22/2014

Mustavalkoisia kuviaOtin muutamia mustavalkoisia kuvia eskarilaisen huoneessa. Expedit-hyllyt olisi tarkoitus saada pois, toisen veinkin omille kansioille työhuoneeseen. Ikean expedit-hyllyt ovat olleet hyviä taaperolla, mutta nyt kaikkien piirustustarvikkeiden ja barbinkenkien säilöminen on haastavaa.
 
Minusta lastenhuoneiden sisustaminen on todella hankalaa, eikä se lukeudukaan lempihuoneisiini jos puhutaan sisustamisesta. Siksi lastenhuoneisiin ei tule panostettuakaan niin paljoa.  En halua että huoneessa on pelkkä sänky, pöytä ja hylly, mutta toisessa ääripäässä huone onkin täynnä laatikoita ja lelukoppia. Se kultainen keskitie olisi tässäkin asiassa se juttu. Lastenhuoneen mielestäni tulee näyttää lastenhuoneelta, mutta silti sen ei tarvitse olla täynnä sälää, leluja ja prinsessakoristeita.
 
Mielestäni lastenhuoneiden sisutukset tarvitsisivat jotain uusia tuulia, on nähty tähtiä, "sisustussalkkuja", prinsessamekot seinällä. Niillä joilla ei ole prinsessahuone, on nykyään puoleksi musta seinä siksakilla, piparkakuilla tai muilla höystettynä, niin kuin myös meillä. Ja pienemmän tytön huone on se prinsessahuone vaaleanpunaiseine kimalleseinineen. Mitäs uutta me keksittäisi?
 
Mitä huonetta sisustat kaikkein mieluiten?
 
Olisiko kivoja vinkkejä eskarilaisen huoneeseen?


6 kommenttia:

 1. Meillä sisustettiin juuri 13-vee pojan huone uusiksi. Se oli hauska projekti, jossa keskityttiin käytännöllisyyteen, mutta myös väreihin...aika perinteisellä linjalla siinäkin tosin mentiin :). Mustat ja yksi valkoinen seinä, vihreää ja sinistä tehostevärinä. Minusta pyörää on vaikea keksiä uudestaan, ja toisaalta, miksi edes tarvitsisi..? Selkeys on mielestäni valttia lastenhuoneissa...vain tärkeimmtä lelut, ja tilaa temmeltää. Mielestäni lapsen persoona saa myös näkyä huoneessa...esim. jos lapsi tykkä piirtää ja maalata, niin antaa hänen maalata vaikka suoraan seinään! Siitä olen samaa mieltä, että noita viiruja ym. on nähty jo aika paljon, ja ne kun eivät kerro lapsesta mitään...
  Ja lapsi mukaan suunnitteluvaiheeseen, heiltä saa monesti aika hauskoja ideoita :)

  VastaaPoista
 2. Lastenhuone onkin juuri se, minkä kanssa tuskailen aina eniten! Ja juuri nyt on tullut pari viikkoa jo pyöriteltyä päätä, kun leluja on niin paljon ja kunnollisia säilytyssysteemejä huonosti. Karsintaa on tehty ja tehdään koko ajan. Odotankin sitä, että alkavat olla isompia ja kaikenmaailman erilaisia leluja ei enää tarvita :) Mutta aikaansa kutakin :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on lasten toiveesta prinsessahuone, saas nähdä kauanko kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se kelpaa :) meillä on myös tuo pienemmän vaaleanpunainen huone. Seinistä vielä tykkään mutta koristeita ym voisi jo vähän vAihtaa :) pitääpä tulla kurkkaan sun blogiin lastenhuoneits josko saisi vähän inspistä :)

   Poista
 4. Meillä epulla hempeä huone vaalealla lintutapetilla, tykkää edelleen. Olen ajatellut jos ja kun huone vaihtelua kaipaa, vaihdetaan vaaleanpunaiset tekstiilit violettiin (tapetissa siis vaaleanpuanisia ja liloja lintuja oksilla.) Eli ei ainakaan täältä ei satele mitään uusia ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää käydä styleroomissa vähän kurkkimassa muiden huoneita, eiköhän sieltä tule hyviä ideoita vastaan! Ja nimenomaan itselle uusia!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.