8/01/2014

Lastenhuoneessa


Nyt on muuten elokuu!


Sateinen päivä vietettiin lastehuoneessa leluja järjestellen ja järjestystä vaihtaen. Meidän isopienityttö on menossa eskariin ja järjestelimme tavaroita niin, että pöydän ääressä on helpompi värittää ja tehdä tehtäväkirjoja. Saadaanko muuten eskarista koskaan ns. läksyjä? Huoneen värityskin on vaihtunut jo aika monta kertaa täällä asuessa eikä tästä huoneesta taidakaan olla kuvia blogin puolella. Huoneessa on paljon mustaa ja valkoista, mutta toki tytön huoneesta ei ole tarkoitus tulla pelkkä musta valkoinen, vaan sieltä löytyy paljon värejäkin kuten pinkkiä! Kuitenkin niin että huone olisi mukava jatkumo muuhun asuntoon.
Midsummer-valaisin, ikean matto, Vee Speers-juliste, Finlayson-tyyny, Ikea Minnen sänky
Kerroinko jo että esikoinen menee eskariin? ;) Miehelle sanoin että säälittää kun toinen menee eskariin, vaihtaa päiväkotia ja pitää olla niin iso, vaikka on ihan pieni, joulukuussa täyttää vasta kuusi, eikö saisi vähän aikaa olla vielä ihan pieni? Mies meinasi, että se on sitä haikeutta kun lapset kasvaa.
 
Kohta ne ovat koulun jälkeen kavereilla ja tulevat kotiin vaan nukkumaan. Tyttö kysyi itse että voihan eskarilainen katsoa vielä Pikku Kakkosta. Kerroin että voi kyllä katsoa ihan niin kauan kuin haluaa.

10 kommenttia:

 1. Ihania valitoja ja täydellisiä pienen eskarilaisen huoneeseen! Aika menee varmasti kuin siivillä ja silmänräpäyksessä pieni onkin jo eskarilainen.. Pitää siis osata nauttia vielä näistä kakkavaipoista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se menee, välillä pitää muistella, että mitähän me ollaan puuhailtu kun vanhempi tyttö on ollut esim. 3-vuotias. Kannattaa nauttia, vielä tulet kaipaamaan sitä ;)

   Poista
 2. Kivoja valintoja tytön huoneeseen! Täällä on samaa haikeutta ilmassa, meillä neljävee aloittaa päiväkodissa. Tsemppiä eskarin aloitukseen niin pikkuiselle kuin äidillekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikeeta on! Vaikka kivahan se on kun saa uusia kavereita ja on puuhaa. Teilläkin päiväkodin aloitus menee varmasti hyvin. :)

   Poista
 3. Anonyymi1/8/14 14:39

  Saattahan siellä vähäsen ns.läksyjä tulla,mutta ne on tyyliin joitain väritys juttuja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tiettää ! :) Itsellä ei ole oikein käsitystä että kuinka siellä "opiskellaan", Nähtävästi nykyään paljon enemmän mitä olen kuvitellutkaan :)

   Poista
 4. Samoja fiiliksiä täälläkin - nuorimmainen (syksymmällä 6v) aloittaa eskarin ja mietimme juuri samansävyisiä sisustusjuttuja "isolle tytölle". Voi miten aika onkaan vierähtänyt... Kiitos tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika vierähtää nopeaa, varsinkin kun nykyään kaikki on kiireisiä. Niin kuin meilläkin viime lukuvuosi oli niin kiireinen, eikä seuraavana vuonna hidastu ollenkaan!

   Poista
 5. Ihania suunnitelmia. Itse eskariopena sanoisin että riippuu ihan opesta tuleeko läksyjä. Viime vuonna ei taidettu antaa yhtään läksyjä, mutta edellis vuotena annettiin pikkusen. Yleensä lapset toivoo läksyjä ja silloin voidaan myös niitä vähän antaa :) Onnea eskarilaisen tielle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, kiitos tiedosta :) varmasti se läksyjen saaminen on jännää ja kun isotkin saa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.