8/09/2014

Kuvia

Räpsin eilen muutamia kuvia huvikseni, kun pitkästä aikaa meillä oli kukkakimppuja ihan kaksin kappalein kihlapäivän kunniaksi (080808) :) Linssissä oli sopivasti sormenjälki joka näkyy oikeassa alalaidassa kuvissa. Minä näköjään tykkään enemmän ottaa ns. myyntikuvia, mitä yksityiskohdista kuvia. Kuvissa näkyy uudet keittiön yläkaapit eli Ikean metod-kaapinrungot ja Ikean Bestå Gumhem-mäntyovet, jotka ovat muuten poistuva tuote ja saimme ne 8 euron kappalehintaan. Näin ovi menee vähän yli alalaidasta, ja erillistä vedintä ei tarvita. Ylimenevä osa toimii myös valolistana. Ikean keittiössä on parasta se, että kaappien ovien väriä voi vaihtaa niin helposti. Uskoakseni näidenkin kaapinovien tilalla nähdään jossain välissä valkoista tai kenties mustaa.
 
Onkohan ruokailutilan puolella ovat Wannabe-Artekhyllyt näkynyt blogissa? No joka tapauksessa sieltä löytyy pari hyllyä rehellistä kellastunutta koivua. Pöydän ympärillä on nyt sekalainen seurakunta tuoleja; mustat tuolit maalasin valkoisiksi (joka olikin huonoimmin toteutettu tuunaus evö), HAY:n tuoli ja pari vanhaa suomalaista tuolia koivujaloilla sekä yksi pinnatuolikin on eksynyt pöydän ääreen. Kovasti tekisi mieli uusia tuoleja, mutta kyllähän näissäkin istuu.
 

Ihan täysin "stailaamaton" kuva keittiönpöydältä. Vähän liikaa kippoa ja kulhoa minun makuuni. Mutta ei viisti unohtaa banaaneja (ja banskukärpäsiä) kaappiinkaan. Kahvinkeittimen voisin kyllä laittaa kaappiin, mutta toinen osapuoli ei taitaisi sitä arvostaa ja lopulta se kuitenkin olisi aina pöydällä. Välitila on vain maalattu pikaiseen valkoisella, vielä vähän arvon laitetaanko siihen samaa valkoista fasettilaattaa, mitä wc:ssakin, laatat ovat niin lopullinen vaihtoehto, sillä kirkkaana on vielä mielessä se, kun samaiselta seinältä revin kahta laatta kerrosta irti. 


 Sellaista meillä juuri nyt.
 
Mukavaa lauantaita!

Kolmea vailla 300 lukijaa, klikkautukaahan lukijaksi niin saadaan pyöreä luku täyteen. Ja kiitos kaikille jotka jaksavat täällä vierailla ja jättää kommenttia, vaikka kommentteihin vastauskin on laahannut nyt perässä. Tylsää se olisi yksin kirjoitella!
 
 
Minä lähden katselemaan kaupoista mekko illan juhliin, parempi myöhään kun ei milloinkaan.
 
 

22 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunis ja avara keittiö! Ja se rehellinen kellastunut koivu tuo vain kivan lisän tunnelmaan :)
  Onnea kihlajaispäivän kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tosiaan tuo, ja sitä ollaan vähän haettukin :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Määki haluan tuommosen kattolampun :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on kyllä kiva, mutta ei anna kyllä kaikkein parasta valoa, en tiedä jos lamppu olisi korkeammalla ja olisi oikeantyyppinen lamppu sisässä että paranisiko, luultavasti ei, sillä väriä heijastuu joka tapauksessa kuvusta.

   Poista
 3. Ihana lamppu! Ihanaa kihlapäivää!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/8/14 19:39

  Ihana lamppu, sopii kyllä tosi upeesti. :)
  Onnea kihlajaispäivän kunniaksi <3

  VastaaPoista
 5. Taidan ekaa kertaa täällä pyörähtää ja ihastuttavalta näyttää :) Joudun kyllä selailemaan juttuja taakse päin, jotta pääsen kärryille remontista, eli yksi uusi lukija ilmoittautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa :) Remontoitu on vähän sieltä ja täältä, kylppäriä lukuunottamatta, siksi sieltä ei koskaan kuvia olekaan :D

   Poista
 6. Voi, tuo valaisin on niin ihana! Onko se ellokselta? Ja muutenkin näyttää kauniilta! :)

  VastaaPoista
 7. Teillä näyttää aina vain niin kotoisalta ja raikkaalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että näyttää kotoisaltakin. Tosin roikkuvat lampunjohdot ym. saavat helposti aikaan kotoisuutta ;)

   Poista
 8. Todella viihtyisän oloinen keittiö! Haluaisin tiedustella, että mikä on lattianne sävy?

  T. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on Bauhausin laminaattia, Paradorin Arctic Pine :)

   Poista
 9. Ihana blogi onkin! Kirjauduin lukijaksi :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.