8/01/2014

Hempeetä

 
 
Hankin kauan haaveilemaani vanhaa roosaa, Hayn dot tyyny sekä Muuton Silent maljakko tuovat hiukan hempeyttä  aika mustavalkoiseen lookiin. Olen melko kyllästynyt graafiseen mustavalkoiseen ja mieli tekee jotain pehmeämpiä värejä. Tyynyiksi laitoin myös hiekan sävyiset kiiltävät tyynyt, joiden tilalle voisin kuitenkin hankkia esimerkiksi H&M:ltä hiekan ja harmaan sävyisiä tyynynpäällisiä. 
 
 



 
 
Erityisesti mustavalkoiset, siksakkiset, salmiakkiset tyynyt ja purnukat kyllästyttävät, ei niinkään mustat seinät tai yksittäiset tavarat. En ole koskaan ollutkaan  erityisemmin mustavalkoisen perään, mutta usein on värivaihtoehtoina musta ja valkoinen, ja jos ei aivan kaikkea halua valkoisena, valinta on sitten musta. Ja lopputuloksesta tulee helposti liiankin mustavalkoinen.




Muutamia mustia tavaroita laitoin kaappiin ja toinen keittiön mustista seinistä maalattiin valkoiseksi. Ajattelin viikonloppuna käydä kaivelemassa äitini vanhoja mattokätköjä, Äitin Mattokutomo on tehnyt 80-luvulla hienoja LP-lankamattoja, siellä saattaa olla jokin MUSTAVALKOINEN matto, joka voisi juuri nyt sopia olohuoneeseen hyvin. Niissä matoissa värit vuorottelevat niin että lopputulos ei ole niin jyrkkä ja kova. Vaihtelu virkistää.



 
 
 
Uppoaako vielä graafiset mustavalkoiset vai pitääkö sekaan lisätä jotain muutakin?
 
 
 

12 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihania roosia hankintoja oot tehnyt! Mulla on tuo sama tyyny aprikoosina ja juuri hiplasin sitä Helsingin reissulla myös tuossa roosassa sävyssä. Metsän vihreäkin olisi kaunis. Täällä sama juttu, graafisuus ehkä tympii isommassa skaalassa. Pikkujutut ihan ok, mutta itsekin haluaisin eroon Ikean Stockholm- matosta ja tilalle jotain rauhallisempaa. Varastossa majailee luonnonvalkoinen ryijymatto, mutta se ryijymattokin tympii. Jotain simppelimpää ja seesteisempää siis itsekin haluaisin. Mattoasiat (kuten myös verhot) ovat aina yhtä vaikeita. Eikä niiden kalleus helpota asiaa yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis roosan ja kirkkaan hankinnan :). Vai valehteleeko mun ruutu, onhan tuo maljakko kirkas?! No kaunis joka tapauksessa olipa se kumpi tahansa :D.

      Poista
    2. joo ryijymatotkin tympii. Ehkä paperinarumatto tilalle, tai joku "tavallinen matto" :D joo matto kun maksaa vähintään sen 150 niin ei viitsi kovin montaa hutia tehdä! Ja isoja mattoja on muutenkin vähän tarjolla. Ja joo! Ostin roosan maljakon ja paketissakin lukee niin, mutta kyllä se minun silmään kirkkaalta näyttää. Jos oikein kuvittelen niin saan siihen roosan sävyä vähän :D

      Poista
  2. Todella kaunista. Minun mielestä tuo matto näyttää kyllä todella hyvältä tuossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto kyllä näyttää ihan hyvältä kun muut sävyt ovat rauhallisia. Mutta silti ajattelin että josko kokeilisi jotain muuta..

      Poista
  3. Kauniita yksityiskohtia, jotka sitten muodostavat harmoonisen kokonaisuuden. Tuota valokuvaa ihailen aina vaan.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/8/14 21:07

    Oi miten kaunista teillä vaan on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teille se vasta kaunista ja naisellista onkin ! :)

      Poista
  5. Kaunis tunnelma :) Välillä kaipaan jotain väripilkkuja, vaikka mustavalkoinen kotini pääasiallisesti on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää menevän kausissa tämä värikaipuu. Välillä pitää saada väriä ja toisinaan taas kaikki pois kaappeihin :)

      Poista
  6. Ihanat värit kertakaikkiaan. :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.