5/11/2014

Sisustuskierroksella: Colore

Jätin muutaman sisustuskierroksen liikkeen vähän myöhemmälle esittelylle, sillä melkoinen postaustykitys meiltä mukana olleilta tuli heti kierroksen jälkeen. Nyt palataan vielä meidän oululaisten sisustuskierrokselle ja mennään tällä kertaa Colore-kauppaan, joka sijaitsee Oulussa Isokatu 37:ssä. Coloresta löytyy kaikkea ihanaa pientä tilpehööriä, synttäreille tai lastehuoneisiin. Ja tähän aikaan vuodesta itsellä ainakin on mietinnässä leikkimökin sisustus. Täältä löytyisi leikkimökkiin ihan mahtavia pastellisia ihanuuksia. Sisustuskauppa Colore onkin sisustajan karkkikauppa ja kyllä sieltä löytyisi omankin kodin sisustukseen mm. kylttejä tai vaikka Mummi ja minä pesuaineita.

Oma kuvasaaliini jäi vähän kehnoksi, sillä kun änkesimme kaikki pieneen kauppaan, katselu ja kuvaaminen oli melkoisen hankalaa. Onneksi Colorella on myös verkkokauppa!
Greengatea, pompomeja, fiftarikuvia, romanttista, pastellia, säilytysrasioita, peltirasioita....Coloren Facebook sivut löydät täältä.


2 kommenttia:

  1. Colore on ihana paikka. Oulussa käyn muutaman kerran vuodessa ja viime reissulla vierailin ensimmäisen kerran Coloressa paikan päällä. Suloinen kauppa ja todella ystävälliset myyjättäret! :)

    VastaaPoista
  2. Nolottaa myöntää että lähes koko elämäni Oulussa asuneena en ole koskaan Coloressa vieraillut. Tämä asia pitänee korjata lähiaikoina.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.