4/16/2014

Sisustuskierroksella: Spazio

Sisustuskierroksella Oulussa Designliike Spazio (hallituskatu 29) oli minun suosikkini toisen muun kaupan oheella. Liikkeestä löytyy muun muassa huonekaluja, valaisimia ja mattoja mutta myös piensisustusta, kuten HAY:n boxeja, tai Alessin keittiövälineitä. Muita liikkeen merkkejä ovat Normann Copenhagen, Muuto, Secto Design, Hay, Kartell, Jielde, Artemide ja monet muut.

Liikkeen ikkunoita tulee kuolattua aina kun menee keskustaan, mutta harvemmin tulee astuttua sisälle asti. Nyt ihan vasta hoksasin, että liikkeestä löytyy paljon piensisustustakin, joten aina ei tarvitse olla valaisinta tai sohvaa ostamassa kun sisälle astuu. Siellä houkuttelisi Hay:n dot tyyny ja kaleido- tarjottimet. Eli luulenpa että hyvinkin pian piipahdan uudestaan kaupassa! Spazion Facebook sivut löydät täältä. Nyt lähden nukkumaan, vielä huominen koulua ja sitten koittaa yli viikon mittainen loma. Lomalla ehtiikin vähän paremmin kirjoittelemaan tänne ja lukemaan muiden blogeja. Tsemppiä huomiseen työpäivään itse kullekin.

Spaziolla on muuten myös verkkokauppa, jossa oli nyt muun muassa norm69-valaisin tarjouksessa.Spazion Facebook sivut löydät täältä. Nyt lähden nukkumaan, vielä huominen koulua ja sitten koittaa yli viikon mittainen loma. Lomalla ehtiikin vähän paremmin kirjoittelemaan tänne ja lukemaan muiden blogeja. Tsemppiä huomiseen työpäivään itse kullekin.


 

3 kommenttia:

  1. Mä en olekaan ennen bongannut tuota liikettä Oulussa käydessä. Täytyypä pistää korvantaakse :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä kivalta liikkeeltä! Upeita juttuja!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.