4/07/2014

Sisustuskierroksella: Casadoor

Oulun sisustuskauppakierrokselta esittelen ensimmäisenä Casadoorin joka sijaitsee isokatu 36:ssa. Katutasosta löytyy muun muassa Arabiaa, Iittalaa, Hackmannia, kaikkia ihania astioita, joista onkin tehty kauniita asetelmia liikkeeseen. Casadoor myy käyttötavaroita keittiöön, mutta myös sisustustarvikkeita, joita löytyy erityisesti alakerrasta. Tämä liike on oikea lahjatavarakauppa, joululahjojen ja muiden lahjojen etsimiseen unelmakauppa.
Itse ihastuin Iittalan Meno-kasseihin. 


 


Liikkeessä olin käynyt aiemminkin, mutta alakerrassa en ollutkaan käynyt. Alakerrassa oli muun muassa tosi suuri sisustustyynyvalikoima, josta varmasti jokainen löytää mieleisensä!

Casadoorin Facebook-sivut löydät täältä.

Kiitos SisustusUnelmia-blogiin  päivän järjestämisestä ja kiva kun mukaan pääsi näinkin moni eli yhteensä 14 bloggaajaa! Alla kaikki blogit jotka olivat mukana. Kannattaa käydä kurkkimassa blogeihin, jos kaikki eivät ole tuttuja. Itsekin löysin uutta luettavaa omalla lukulistalleni.


4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, vitsi kun houkuttelis ostaa tuo messinkinen nappula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. messinkinen nappula on kyllä ihana. Mun on pitänytkin kirjoittaa siitä tänne, tai ottaa ainakin selvää että miten saisin oman sellaisen puhtaaksi ja kirkkaaksi uudelleen.... :)

   Poista
 2. Hyviä kuvia oot kyllä ottanu! Hauska kun kaikilla niin erilaisia kuvia, vaikka on samassa paikassa oltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä sitä itsekin mietin että paljon erilaisia kuvia on vaikka yhtä aikaa oltiin kaikki samassa paikassa. Niin sitä vaan jokainen bongaa eri jutut!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.