4/09/2014

Kävitkö jo hullareilla?

Kuinka moni kävi jo Hullareilla?
 
 
Me kovasti luimme keltaista opusta koulussa, mutta mitään pakko saada- juttuja ei kyllä löytynyt. Paitsi yksi olisi, mutta en sitten tiedä. Nyt illalla huomasin, että kaikki halvemmat kivat jutut oli jo nyt keskiviikon tarjouksissa; Missonin tyynyt ja pyyhkeet ja Hay:n tyyynyt.


Perjantaina pitää käydä katsomassa vilinää. Monien mielestä hullareiden ruuhka on ahdistavaa ja niin onkin jos on jotain tiettyä tavaraa ostamassa ja yrittää kuumissaan etsiä sitä ja jonotella kassalle. Jos menee vain katselemaan, niin ruuhka on ihan tunnelmallista!
Milloin teillä päin tulee pääsiäisen trullit, noita-akat virpomaan? Oulussa tulee palmusunnuntaina ja Pohjanmaalla vasta pääsiäislauantaina? Vai miten se meni? Entä poltetaanko pääsiäiskokkoa?
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Mun piti tänään mennä kurkkaamaan paria mattoa, mutta en sitten jaksanut enää töiden jälkeen lähteä hulluttelemaan. Itseäkin vähän ahdistaa se tungos ja hamstraus, mutta muutamia sen verran kivoja juttuja on tulevina päivinä tulossa tarjoukseen, että pakko käydä joku ilta katsomassa, josko niitä olisi vielä jäljellä :) Aamusta en taatusti mene jonottamaan mitään, oli tarjous kuinka hyvä tahansa, hehe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tainnut koskaan olla jonottamassa mitään aamulla. Varmaan aika kamalaa :D

   Poista
 2. Voi multa on niin mennyt hullarit ohi! Voih... en taida kyllä näiltä kiireiltä sinne edes ehtiä, mutta pako kyllä käydä kurkkaamassa tarjoukset :)

  Meillä virvotaan ensi sunnuntaina :) Tai ainakin niin olen pohjoisessa asuessa tottunut ja niin ne tuntuu noidat täälläkin liikkua. Juhannuskokkoa ei meillä ole koskaan poltettu, mutta kuulostaa kivalta idealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäiskokkoa muistan että pienenä poltettiin pikkuisen etelämmässä mutta pohjanmaalla kuitenkin. Oulussakin on olluit joinakin vuosina, mutta en ole varma onko sitä enää nykyään ollut!

   Poista
 3. Kävin vähän haahuilemassa, mutta ei ollut mitään must to have -juttua minullakaan. Ostoksetkin oli sitten siihen malliin, hiuslakkaa loppuneen tilalle, ja kiva kirja Murulle :). En sitten tiedä, mitä ne kaikki muut tyypit sieltä haali, isoja kasseja ne ainakin kantoivat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ,mitä kaikkia sieltä voi ostaa kassikaupalla :D

   Poista
 4. Mä tyydyn vain nettishoppailuun, sitä voi tehdä vaikka joka päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin nettishoppailin ;) Ajattelin jo että en saa haluamaani tuotetta, kun sivut tilttasi kokoajan maksukohdassa ja enää sivuille ei uudestaan päässyt jos yritti eri välilehdestä mutta onneksi se 45 minuutin päästä toimi ja pääsin kassalla loppuun asti :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Narsissit onkin kunnon pääsiäiskukkia, harmittavan nopeaa vaan menee piloille.

   Poista
 6. Minä tykkään Hullareista ja hulinasta. Eilen käväisin tunnin mutkan. Pääasiassa hankinnat olen kuitenkin tehnyt nettikaupan puolelta. Sieltä on Desigualin takki ja pari mattoa tulossa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kävin kokeilemassa paikan päällä yhtä takkia ja trikoomekkoa mutta eivät olleet täysin hyviä joten jätin kauppaan, vaikka halpoja olivatkin, mahtavaa päättäväisyyttä :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.